До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вийшов трейлер серіалу "Дім Дракона"

HBO Max представили довгоочікуваний трейлер спінофу популярного серіалу "Гра престолів" — "Дім дракона". Нагадаємо, що події відбуваються за 200 років до того, що було показано в серіалі "Гра престолів". Прем’єра нового фентезі-шоу відбудеться 21 серпня 2022 року.

У десятисерійному спінофі "Гри престолів" буде показано, як дім Таргарієнів потрапив у жорстоку громадянську війну, яка стала початком кінця владної родини Вестеросів. У першому трейлері ми знайомимося з членами родини Таргарієнів. Невідомий голос мовить: "Боги. Королі. Вогонь. І кров. Не мрії зробили нас королями, а дракони". Головну чоловічу роль грає Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в "Короні".

Реклама

Нагадаємо, що серіал "Дім дракона" створений за мотивами книжки Джорджа Мартіна "Вогонь і кров". До речі, незабаром HBO збирається зробити ще один спіноф "Гри престолів" — з Кітом Герінґтоном у ролі Джона Сноу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.