До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 найцікавіших серіалів цього літа

Алісія Вікандер грає американську кінозірку в трилері "Ірма Веп", популярний серіал "Паперовий будинок" повертається, однак події відбуваються вже в Кореї, а Кілліан Мерфі грає зухвалого Томаса Шелбі у фінальному сезоні "Гострих картузів". Ми зібрали найцікавіші серіали цього літа.

Алісія Вікандер у серіалі "Ірма Веп"
"Ірма Веп" (Irma Vep)

Міра (Алісія Вікандер) — американська кінозірка, розчарована власною кар’єрою та нещодавнім розривом. Вона приїжджає до Франції, щоб зіграти роль Ірми Веп у римейку французької класики німого кіно "Вампіри". Граючи в містичному кримінальному трилері, Міра бореться із собою, оскільки відмінності між нею та персонажем починають розмиватися... Цей серіал французького режисера Олів’є Ассаяса – римейк його ж фільму 1996 року, де Міру грала гонконзька зірка Меггі Чун і який свого часу став взірцем інді-кіно. 24 роки тому в Каннах відбувся перший показ "Ірми Веп" – і в травні стрічка знов повертається вже у вигляді серіалу.

Реклама

Алісія Вікандер каже, що грати Міру було надзвичайно цікаво, бо вона як актриса розуміє Міру, яка почувається немов кочівниця, адже все життя стрибає з проєкту в проєкт. "Попри те, що в мене були дуже добрі друзі, поки я не зустріла свого чоловіка й не мала сім’ї, постійно було відчуття, що я кочівниця, яка ніде не має коріння. Емоційно це досить важко".

6 червня

"Гострі картузи" (Peaky Blinders)

Шостий і фінальний сезон надзвичайного серіалу. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем. Серіал "Гострі картузи" може похвалитися одним з найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділять зірка серіалу "Хід королеви" Аня Тейлор-Джой, Том Гарді ("Веном"), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

10 червня

"Заради всього людства" (For All Mankind)

Влітку нас чекає третій сезон прекрасного серіалу "Заради всього людства" – альтернативної історії опанування космосу, яка оповідає про те, що сталося б, якби космічні перегони не скінчилися. Серіал вийшов у 2019 році відразу після запуску Apple TV+ і наразі це одне з найпопулярніших шоу платформи. Нагадаємо, що в першому сезоні російський космонавт першим потрапив на Місяць, чим неабияк підірвав моральний дух NASA і змусив США надолужувати... Третій сезон перенесе глядачів у 90-ті й розповість про опанування Марсу.

10 червня

"Паперовий будинок: Корея" (Money Heist: Korea)

Так-так, це те, про що ви подумали: південнокорейська версія популярного іспанського серіалу про пограбування. "Паперовий будинок: Корея" повторює сюжет і наслідує героїв оригінального серіалу. "Професор" (Ю Джі-Те), стратег та кримінальний натхненник, задумав пограбування на Корейському півострові. В операції беруть участь відчайдухи з різними характерами та здібностями, яким доводиться стикатися з незвичайними ситуаціями..." До проєкту залучені зірки південнокорейського кіно й телебачення.

24 червня

"Хлоя" (Chloe)

Атмосферний британський психологічний трилер – саме те, що треба для літніх вечорів. Головна героїня шоу – тиха, одержима соціальними мережами двадцятирічна дівчина Бекі. Вона годинами пропадає в інстаграмі, де захоплено спостерігає за успішним життям дружини місцевого депутата Хлої. Коли Хлоя раптово помирає, Бекі з’ясовує, за що кілька хвилин до смерті Хлоя телефонувала їй... Після цього дівчина починає жити чужим життям та проникає в групу близьких друзів Хлої. "Хлоя" – динамічний шестисерійний серіал про вбивство й одержимість з яскравою молодою акторкою Ерін Доерті (ви могли бачити її в "Короні") у головній ролі.

24 червня

"Чорна птиця" (Black Bird)

Терон Еджертон, зірка стрічки "Рокетмен" про Елтона Джона та серії фільмів "Kingsman", грає засудженого Джеймса Кінна в новій драмі "Чорна птиця". Це екранізація автобіографічного бестселера 2010 року "З дияволом: загиблий герой, серійний вбивця та небезпечна угода про викуп". Джеймс Кінн мав просидіти за ґратами 10 років, але влада пропонує йому суттєво зменшити термін у разі згоди наблизитися до жорстокого маніяка. Для цього доведеться перейти до в’язниці для душевнохворих і налагодити взаємини із серійним вбивцею Ларрі Голлом...

8 липня

Uncoupled

Ніл Патрік Гарріс, зірка серіалу "Як я зустрів вашу маму" й один з найяскравіших комедійних акторів нашого часу грає щасливого мешканця Мангеттена Майкла в новому серіалі "Незв’язані". Його персонаж вважав своє життя ідеальним, поки чоловік, з яким вони були разом 17 років, не здивував його, вийшовши за двері. Упродовж ночі Майклу доводиться стикнутися з двома кошмарами — втратити того, кого він вважав своєю спорідненою душею, і раптом опинитися одним-однісіньким самотнім 40-річним геєм у Нью-Йорку.

29 липня

"Жінка-Галк" (She-Hulk)

Ви точно пам’ятаєте супергероя Галка у виконанні Марка Руффало – а ось тепер час познайомитися з його сестрою, жінкою-Галком. Серіал розкаже про адвокатку Дженніфер Волтерс, яка намагається розв’язати робочі й особисті проблеми та розібратися зі своїми супергеройськими здібностями. Вперше двоюрідна сестра Брюса Беннера, відомого як Галк, з’явилася в коміксах Marvel у 1980 році. Зіграє жінку-Галка канадська акторка Тетяна Маслані, а Галка – звісно, харизматичний Марк Руффало.

17 серпня

"Дім дракона" (House of the Dragon)

"Дом Дракона" — приквел суперпопулярного гіта HBO "Гра престолів". Події в ньому відбуватимуться за довгих 200 років до того, що було показано у фіналі "Гри престолів". Сюжет розповість про "Танець Драконів" — громадянську війну, до якої призвела криза між двома гілками будинку Таргарієнів. Війна триватиме між принцесою Рейнірою Таргарієн і принцом Ейгоном Таргарієном, які одночасно оголосили про свої права на Залізний трон... Головну чоловічу роль грає Метт Сміт, відомий за роллю принца Філіпа в "Короні".

21 серпня

Пацієнт (The Patient)

"Психотерапевт (Стів Карелл), який нещодавно втратив дружину, опиняється в полоні серійного вбивці (Дональд Глісон) з незвичайним проханням приборкати його вбивчі потяги". Погодьтеся, звучить цікаво! "Пацієнт" – мінісеріал FX, в якому оригінальний сюжет підкріплений блискучим акторським дуетом Карела й Глісона (якого ви бачили у франшизі про Гаррі Поттера).

30 серпня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.