До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стівен Спілберг зніме римейк "Вестсайдської історії"

Уже влітку режисер і продюсер Стівен Спілберг почне роботу над фільмом своєї мрії – римейком "Вестсайдської історії". Картина Спілберга буде основана на культовому мюзиклі 1957 року, музику до якого написав Леонард Бернстайн. Нагадаємо, що "Вестсайдська історія" – сучасна версія "Ромео і Джульєтти", дія якої відбувається в Нью-Йорку у ХХ столітті, а ворожнеча палає між двома вуличними угрупованнями – "Джетів" представляють нащадки білих мігрантів, а "Акул" – пуерториканці.

"Вестсайдська історія", 1961

За задумом Спілберга, пуерториканців у його фільмі зіграють реальні вихідці з Латинської Америки. На головну роль, Марії, серед 30 тисяч відомих і не дуже актрис Спілберг відібрав 17-річну школярку Рейчел Зіглер, яка живе в Нью-Джерсі. У дівчини немає досвіду зйомок у кіно: коли почула про кастинг, вона просто записала на відео, як співає дві пісні з мюзиклу, і виклала їх у Twitter. Відео Рейчел миттєво стало вірусним. Відомо, що родина дівчини – емігранти з Колумбії. Коханого Марії, ватажка ворожої банди "Джети" Тоні зіграє Ансель Елгорт, якого глядачі пам'ятають з фільмів "На драйві" і "Клуб мільярдерів". Над сценарієм працює Тоні Кушнер – володар Пулітцерівської премії, який також був номінований на "Оскара" за фільм "Лінкольн".

Реклама
Рейчел Зіглер

"Я щасливий, що ми зібрали акторів, які віддзеркалюють глибину таланту в багатогранному іспанському співтоваристві США, – прокоментував Стівен Спілберг. – Я в захваті від цих молодих акторів, і я вірю, що вони принесуть нову енергію в мюзикл, який, як ніколи, актуальний".

"Вестсайдська історія", 1961

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.