До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шон Пенн зіграє в українському фільмі "Війна очима тварин"

Актор та режисер Шон Пенн продовжує доводити, що він є палким другом України. Так, стало відомо, що Пенн зніметься в українському кіноальманаху "Війна очима тварин", над яким працює продюсер Олег Кохан. Американський актор зіграє саунд-продюсера, який випадково стає свідком початку війни. Знімання новели відбудуться в Україні та Лос-Анджелесі влітку.

Фото:  Stephan Lisowski для Vogue UA
Фото: Stephan Lisowski для Vogue UA

Реклама

"Війна очима тварин" — кіноальманах, який розповідає про повномасштабну війну в Україні з незвичного ракурсу, адже війна показана очима тварин, які страждають від неї так само, як і люди. Стрічка представляє собою дев'ять короткометражних фільмів, знятих різними режисерами і об'єднаних в один кіноальманах.

Про важливість стрічки розповідає її продюсер Олег Кохан: "Всі історії нашого кіноальманаха засновані на реальних подіях, і для нас дуже важливо, що закордонні митці такого рівня, як Шон Пенн, розділяють з нами цю страшну реальність, що ми відтворюємо на екрані. Це підкреслює актуальність теми екоциду в Україні, адже кожна куля, кожен уламок ракети, кожна крапля пального, що забруднює нашу землю, є хімічною зброєю повільної дії, яка руйнує екосистему не тільки України".

Олег Кохан, Шон Пенн, Мирослав Слабошпицький та Олексій Макухін
Олег Кохан, Шон Пенн, Мирослав Слабошпицький та Олексій Макухін

Над кіноальманахом працюють найвідоміші українські режисери. Так, ту частину, де зніметься Шон Пенн, зрежисує Мирослав Слабошпицький, автор одного з найтитулованіших українських фільмів "Плем'я".

Прем'єра кіноальманаху "Війна очима тварин" відбудеться наприкінці 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.