До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися під час різдвяних канікул на Netflix

Ще пару тижнів – і настане час передивлятися святкові фільми. Якщо ви плануєте провести свята великою компанією друзів та рідних, то наша добірка стане у пригоді.

Реклама

Традиційний різдвяний ромком, мультфільм про підступних злодіїв, що крадуть Різдво, чи стильний музикальний фільм, який перенесе в Америку 1960-х років – що б ви не обрали для перегляду на свята, важливо те, на якому екрані плануєте це дивитися. Смарттелевізор KIVI з великим екраном та якісним дисплеєм з технологіями покращення картинки – маст-хев для того, аби насолодитися різдвяним контентом.

<b>kivi christmas netflix</b>
KIVI SMART TV

Європейський бренд KIVI пропонує Smart-телевізори з діагоналлю від 24’’ до 65’’ з різною роздільною здатністю екрана (HD, FullHD, UltraHD) та в безрамковому дизайні. У грудні радимо звернути увагу на модель KIVI 55U750NW з екраном 55 дюймів. Телевізор майже не має рамок – їх видима частина складає всього 2,6 мм. Для монтажу на полиці техніка комплектується елегантними тонкими ніжками, виконаними з металу. А щоб пристрій гармонійно вписався в сучасні світлі інтер’єри, корпус моделі виконано в білому кольорі.

"Найкраще. Різдво. У житті!"

За іронією долі та абсолютно випадково родини двох подруг Шарлотти та Джекі, які трошки одна одну не люблять, збираються разом на Різдво. Шарлотта має намір довести, що життя її старої подруги, яке вона так описує у своїх листах, надто гарне, щоб бути правдою. Режисерка цієї веселої святковій комедії – Мері Ламберт, яка зняла фільм "Замок до Різдва". Красиві різдвяні декорації, музика та багато жартів! "Найкраще. Різдво. У житті!" – це той самий різдвяний ромком, без якого неможливо уявити грудень.

"Родинний обмін"

Ми знайомимося з родиною Вокерів напередодні Різдва: папа Білл – колишній рокер, який сумує за зірковим життя; мама Джесс – амбітна архітекторка; двоє дітей – донька Сісі (мріє про футбольну кар’єру) та Ваятт (прагне будь-що вступити до Єльського університету). Одного дня родина йде в обсерваторію, аби подивитися парад планет, проте виявляється, що телескоп дивним чином ламається, а зранку родина виявляє, що через збій у Всесвіті вони помінялися тілами. Що ж, Вокерів очікує веселе Різдво… Традиційна голлівудська комедія про обмін тілами ідеально підійде для перегляду всією родиною.

"Ненавиджу Різдво", 2 сезон

Самотня медсестра бреше своїм рідним, що в неї є хлопець. Тепер їй треба встигнути знайти собі когось до Різдва, яке вже за 24 дні. Другий сезон позитивного італійського серіалу з зірковими акторами Пілар Фольяті та Ніколя Маупас, що у 2022 році потрапив у десятку найпопулярніших програм Netflix.

"Маестро"

Складно уявити святкові дні без музичних фільмів. А цієї зими нас чекає справді визначна музикальна стрічка "Маестро", присвячена життю легендарного композитора Леонарда Бернстайна. Він увійшов в історію як автор музики до мюзиклу "Вестсайдська історія" 1961 року, що здобув 10 "Оскарів". Роль визначного композитора блискуче втілив Бредлі Купер, а його дружини Феліції – Кері Малліган. Дивитися цей стильний фільм на екрані KIVI з роздільною здатністю 4К та підтримкою HDR, з якісним та об'ємним звуком – окреме задоволення.

"Поганці. Зіпсоване свято"

Різдвяний спешл для всіх фанатів популярного мультфільму "Поганці". Цього разу "погані хлопці" відправляються "на діло" та планують пограбувати банк. Проте стається аварія, в яку потрапляють самі поганці та гігантська парадна куля Санта-Клауса. Різдво у світі скасовується і "поганим хлопцям" доводиться відмовитися від пограбування та відродити дух свята. Чудовий мультфільм, аби дивитися з друзями чи дітьми-підлітками.

"Берлін"

Що ж, неможливо провести канікули, переглядаючи тільки різдвяні комедії. Серіал про пограбування – теж хороший вибір для зимового вечора, особливо якщо це спін-офф іспанського гіта "Паперовий будинок". В останні дні року на Netflix виходить "Берлін", події якого відбуваються задовго до "Паперового будинку" та розповідають про найхаризматичнішого крадія з "Паперового будинку" – небезпечного та чарівного Берліна. Він і майстерна банда збираються в Парижі для втілення сміливого плану: викрасти 44 мільйони євро у знаного аукціонного дому за одну ніч.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.