До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Що дивитися на Netflix у вересні 2024

Серед найцікавіших новинок вересня на Netflix — кримінальний серіал "Ідеальна пара" з Ніколь Кідман, антиутопія "Огидні" про примусові косметичні операції для юнаків, продовження пригод Емілі в Парижі та не тільки.

"Ідеальна пара"

Реклама

Нове телешоу Сюзанни Бір, яка подарувала нам блискучий серіал "Нічний адміністратор" і фільм "Пташиний короб" та працювала разом із Ніколь Кідман над серіалом "Знищення". "Ідеальна пара" розповідає про Амелію Сакс (Ів Г’юсон із серіалу "Її очима"), яка виходить заміж за Бенжі, представника однієї з найбагатших сімей заможного та респектабельного острова Нантакета. Мати нареченого Ґрір Гаррісон Вінбері (Ніколь Кідман), відома письменниця, не шкодує грошей на світське весілля. Але коли на пляжі з’являється мертве тіло, всі мрії про шампанське швидко розвіюються, а на зміну приходять підозри. Коли таємниці спливають на поверхню, починається розслідування, яке ніби взято з однієї з книг Грір. Раптом всі стають підозрюваними.

5 вересня

"Емілі в Парижі"


Продовження четвертого сезону "Емілі в Парижі", який виходить у двох частинах. У нових серіях Емілі, ймовірно, продовжить розриватися між двома чоловіками, що їй симпатичні — Габріелем та Алфі, який так ефектно та чуттєво повернувся у перших серіях нового сезону. Також героїню чекають подорожі, а її агенцію Agence Grateau — раптові кадрові зміни

12 вересня

"Огидні"

Події серіалу "Огидні" розгортаються в антиутопічному суспільстві, яке вимагає косметичної операції для кожного, кому виповнилося 16 років. Теллі (Джої Кінг) давно чекала на цю операцію, яка перетворила б її на "красуню". Але коли настає її день народження, вона починає дізнаватися, що у святковій процедурі є дещо, що від всіх приховують. Серіал засновано на однойменному романі Скотта Вестерфельда.

13 вересня

"Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів"

У другій частині популярної антології про монстрів Раян Мерфі та Ян Бреннан беруться за іншу резонансну справу, яка захопила американців у 90-х. "Монстри: історія Лайла та Еріка Менендеса" розповідає про двох братів, які вбили своїх батьків 20 серпня 1989 року, і події, пов’язані із цими жорстокими вбивствами. (Обидва були визнані винними у вбивстві першого ступеня та засуджені до довічного ув’язнення без права умовно-дострокового звільнення.)

19 вересня

"Його три доньки"

Один із найочікуваніших фільмів місяця "Його три доньки" — напружений, захопливий і зворушливий портрет сімейних стосунків з Керрі Кун, Елізабет Олсен і Наташею Ліонн у головних ролях. Вони грають сестер, які зближуються, після того як здоров’я їхнього батька погіршилося. Поки вони перебувають біля його ліжка, старі образи спливають на поверхню, а стосунки сестер стикаються з новими труднощами. Чи зблизить їх неминуча смерть батька — чи назавжди розлучить?..

23 вересня

"Цього ніхто не хоче"

Комедійний серіал Ерін Фостер розповідає про раптову пристрасть між рабином-ізгоєм Ноєм (Адам Броді) і сміливою, дратівливою й абсолютно агностичною жінкою Джоанною (Крістін Белл). За словами Ерін Фостер, авторки сценарію, ця історія заснована на її особистих стосунках, яка навчила її, що бути щасливою набагато складніше, ніж бути нещасною.

26 вересня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.