До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про постапокаліптичний серіал "Екстраполяції" з Меріл Стріп та Сієною Міллер

"Екстраполяції" — новий восьмисерійний серіал Apple TV+ про неминучий кінець світу. Він, безперечно, має найзірковіший акторський склад серед усіх релізів цього року: Меріл Стріп, Джемма Чан, Маріон Котіяр та Сієна Міллер у головних ролях, Едвард Нортон, Тобі Магвайр та Девід Швіммер в епізодах. "Екстраполяції" виходить на екрани 17 березня.

Реклама

Події відбуваються у недалекому майбутньому, де хаотичні наслідки зміни клімату стали частиною нашого повсякдення. У центрі сюжету — вісім історій про кохання, роботу, віру та сім’ю з усього світу, які пов'язані між собою. Серіал досліджує інтимні, кардинальні рішення, які має зробити кожен герой, коли планета змінюється швидше, ніж ми можемо собі уявити. "Кожна історія різна, але боротьба за наше майбутнє є вселюдською. Чи достатньо ми хоробрі, щоб запобігти власній загибелі, поки не пізно?" — інтригують автори серіалу.

Серіал дійсно зібрав навколо себе кращих із найкращих акторів. Окрім вже зазначених вище знаменитостей голлівудського А-списку, це зірка серіалів "Білий лотос" і "Останні з нас" Мюррей Бартлетт; Кіт Гаррінгтон із "Гри престолів"; Тахар Рахім, що блискуче зіграв у серіалі "Змій", та Джадд Хірш, цьогорічний номінант на премію "Оскар" за фільм "Фабельмани".

Режисер "Екстраполяцій" — Скотт З. Бернс, якого називають майстром моторошних пророчих драм. Саме він у 2011 році написав сценарій до фільму "Зараження" Стівена Содерберга — про таємну епідемію, схожу на грип, яка починає вбивати людство. У 2020 році "Зараження" налякано дивився весь світ, паралізований пандемією COVID-19.

Трейлер "Екстраполяцій" виглядає ефектно і моторошно. "Історія людства — це історія однієї жахливої катастрофи за одною", — заявляє Маріон Котіяр у першій сцені, у той час як Сієна Міллер летить над палаючими лісами на вертольоті. Потім ми бачимо проблиски Мангеттена, тепер оточеного шлюзами; заповнений димом Лондон; льоди, що тануть; людей з кисневими масками... "Перестаньте злитися на минуле, — каже персонажка Меріл Стріп героїні Сієни Міллер. — Майбутнє зараз".

Чи зможуть герої переломити ситуацію? Подивимося перші серії 17 березня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.