До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкішні костюми та шалені пристрасті у тизері серіалу "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів"

4 травня на нас очікує прем'єра серіалу "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів" — спіноф до гітаNetflix, який буде присвячено королеві Шарлотті. У День всіх закоханих Netflix представили перший тизермайбутнього серіалу.

Реклама

У трейлері показано, як юна і налякана Шарлотта прибуває до двору та вперше зустрічає вродливого короля Георга. Потім ми бачимо, як пара обмінюється таємними поглядами під час танцю. Шарлотта нарешті готова взяти на себе відповідальність за власне життя. "Ти перша у своєму роді", — каже їй леді Денбері. "Ти маєш утвердити свою позицію".

Нагадаємо, що за сюжетом майбутня королева Шарлотта прибуває до Лондона у 17 років з маленького північнонімецького герцогства Священної Римської імперії, де вона виросла. Попри те, що вона була заручена з королем Георгом проти своєї волі та ніколи не зустрічалася з ним до дня свого весілля, пара шалено закохалася. Шарлотта впевнено займає своє місце, спричинивши – принаймні в цій версії історії – серйозні зміни у суспільстві. Однак не все було гладко, оскільки насправді боротьба короля Георга з психічним захворюванням почалася незабаром після їхнього одруження...

Роль королеви в юності зіграє дебютантка, 21 річна Індія Амартейфіо ("Доктор Хто", "Статеве виховання"). Корі Мілкріст зіграє молодого короля Георга, а Арсема Томас з'явиться у ролі молодої Агати Денбері, яка використовує прибуття Шарлотти, щоб знайти власну дорогу у вище суспільство... Шоуранеркою серіалу залишається ШондаРаймс, а в режисерському кріслі — Том Веріка, який працював над низкою успішних серіалів — "Бріджертони", "Скандал", Вигадуючи Анну".

З огляду на трейлер, можна передбачити, що в серіалі "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів" буде не менше скандальних романів, відкинутих залицяльників і сексуальної напруги, ніж в оригінальному шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.