До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів лютого

Хелена Бонем Картер у ролі блискучої зірки 80-х Ноель Гордон, ВенсанКассель і Єва Грін у напруженому політичному трилері та четвертий сезон трилера "Ти" — серед найцікавіших прем'єр лютого.

"Ти" (You)

Реклама

Популярний серіал Netflix про скромного менеджера книжкової крамниці та серійного вбивцю Джо Голдберга повертається з четвертим, останнім сезоном. У ньому Джо переїжджає до Лондона, де видає себе за професора літератури Джонатаном Муром. З огляду на трейлер, "нова професія" пасує Джо, адже він блискуче веде зі студентами дискусії про Сократа. Але його злочинні та насильницькі нахили нікуди не ділись, тож "професор" починає придивлятися до студенток університету та шукати собі нову жертву.

9 лютого

"Черовнатроянда"(RedRose)

"Червона троянда" — спільний проєктNetflix та BBC; підліткова драма, "заснована на підліткових страхах, які відчуває група випускників шкіл, одержимих своїми смартфонами". Так, згідно із сюжетом, різношерста команда підлітків "має пережити літо жахів після завантаження програми, яка висуває їм смертельно небезпечні вимоги". У головних ролях — яскраві молоді акторки АйсісХейнсворт та Амелія Кларксон.

Лютий 2023

"Ноллі" (Nolly)

Блискуча ГеленаБонем Картер грає легендарну британську актрису Ноель Гордон у серіалі "Ноллі". Ноель Гордон, зірка мильної опери 80-х "Перехрестя", була однією з найвідоміших осіб Британії. Потім, у 1981 році, на піку успіху її звільнили без жодних пояснень. У її вухах звучали слова боса: "Усьому хорошому має прийти кінець", і Ноель Гордон буквально викинули з шоу, яке було її життям понад 18 років. Серіал зображує життя Ноллі саме в цей драматичний момент. І якщо в кадрі — блискуча ГеленаБонем-Картер, то за кадром — не менш талановитий Рассел Т. Девіс, сценарист і режисер, що працював над гітами "Доктор Хто" та "Дуже англійський скандал".

2 лютого

"Карнавал Роу" (англ. CarnivalRow)

Другий сезон стильного фентезі-серіалу з Орландо Блум та Карою Делевінь у головних ролях. Орландо Блум грає інспектора Філо, який розслідує серію таємничих вбивств, що трапилися в місті, де живуть феї та фантастичні істоти. Розслідуючи вбивства, він закохується у фею Він'єт (Кара Делевінь), а паралельно відкриває і власні таємничі суперздібності...

17 лютого

"Дорогий Едвард" (DearEdward)

12-річний хлопчик залишається єдиним з родини, хто вижив у авіакатастрофі. Поки він та інші постраждалі у трагедії намагаються осмислити те, що сталося, зав’язуються несподівані дружби, романи та спільноти... "Дорогий Едвард" — екранізація однойменного бестселера Енн Наполітано 2020 року.

3 лютого

"Консультант" (TheConsultant)

Заплутаний комедійний трилер з харизматичним Крістофом Вальцем у ролі злодія (власне, як завжди). Він грає містера Патофа, бізнес-консультанта в костюмі з краваткою, якого наймають, аби він покращив справи в компанії CompWare, що створює геймерські додатки. Але коли містер Патофф, хитро посміхаючись, з'являється в офісі, співробітники стикаються з новими вимогами та проблемами, які ставлять під питання все… включно з їхніми життями.

24 лютого

"Зв'язок" (Liaison)

"Зв’язок" — це шестисерійний трилер з ВенсаномКасселем і Євою Грін, який є першим франко-англійським проєктомAppleTV +. Сюжет тримають у таємниці, відомо тільки, що в цьому трилері "шпигунство та політичні інтриги протистоять історії пристрасного та міцного кохання". Зважаючи на трейлер, Єва Грін зіграє шпигунку, а ВенсанКассель — небезпечного терориста, і саме їхніх героїв зв'язує історія пристрасного кохання...

24 лютого

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.