До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найцікавіші серіали січня

Перший місяць нового року буде дуже насиченим. Нас чекає новий костюмований серіал від творців "Абатство Даунтон", довгоочікуваний другий сезон "Ейфорії" і продовження "Озарка".

"Позолочене століття"


Реклама

Творець цього серіалу — Джуліан Феллоуз, що подарував світу "Абатство Даунтон", справжній майстер масштабних костюмованих драм. Його новий серіал переносить глядача в 1880-ті. Головна героїня "Позолоченого століття" — Меріан, яка переїжджає із сільської Пенсильванії до богемного Нью-Йорка після смерті свого батька. Дівчина живе зі своїми багатими тітоньками (Синтія Ніксон і Крістін Баранські) й намагається звикнути до життя у великому й галасливому Нью-Йорку. Тітоньки Меріан вхожі до аристократичних кіл і ніяк не можуть змиритися з фактом, що на зміну аристократам приходять промисловці — і настає нова доба.

24 січня

"Ейфорія"



Гучна драма про покоління Z і його проблеми — одне з найгучніших повернень січня з огляду на те, що ми чекали на другий сезон аж два роки. У другому сезоні головна героїня Ру (у виконанні Зендаї) вийде з рехабу й почне нове життя, згадуючи про свої стосунки з Джулс, з якою вони розлучилися в першому сезоні. Докладніше про другий сезон читайте в нашій статті.

9 січня

"Озарк"

Із четвертим сезоном на Netflix повертається заплутаний і гостросюжетний детектив "Озарк". Ми знову зустрінемося з родиною Бердів, причетною до відмивання грошей для мексиканських наркоторговців. Торік творці серіалу підтвердили, що нас чекає ще й 5-й сезон.

21 січня

"Турист"

Події цього серіалу відбуваються в австралійській глушині. Британський мандрівник (його грає зірка фільму "50 відтінків сірого" Джеймі Дорнан) потрапляє в аварію, а коли отямлюється в лікарні, зовсім не пам’ятає, що з ним сталося. Ситуацію погіршує той факт, що тепер героя переслідує банда найманців. Режисер серіалу — Деніел Неттгейм, один з творців шоу "Всі святі".

"Афтепаті"

Новий комедійний детектив Apple TV+. Зав’язка цієї історії відбувається на зустрічі випускників, після якої одного хлопця знаходять убитим. Детективу Деніелу належить розібратися, хто вбивця і які в нього мотиви. Під підозрою будуть усі герої, а в кожній з восьми серій ми ближче познайомимося з кожним і дізнаємося, що пов’язувало їх із жертвою. Творець цієї комедії Крістофер Міллер, відомий за стрічками "Соло: Зоряні війни" і "Мачо і ботан".


28 січня


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.