До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкол між принцесою Діаною та принцом Чарльзом у тизері п’ятого сезону "Корони"

Netflix представили тизер довгоочікуваного п’ятого сезону "Корони", який побачить світ уже 9 листопада. Тизер презентували фанатам 24 вересня під час щорічного заходу Tudum, де Netflix ділиться головними новинками. Коротке відео дає зрозуміти, що новий сезон "Корони" буде дуже напруженим: Діана (Елізабет Дебікі) готується до свого скандального інтерв’ю програмі BBC "Панорама" з журналістом Мартіном Баширом у 1995 році, яке, як вважають, триватиме весь епізод серіалу. Чарльз (Домінік Вест) тим часом готується до власної зустрічі з кореспондентом Джонатаном Дімблбі в 1994 році, під час якої він зізнається в подружній зраді. Дивіться тизер нижче.

Нагадаємо, що п’ятий сезон "Корони" охопить початок і середину 1990-х років — той самий період, коли шлюб принца Чарльза й Діани, принцеси Уельської, почав швидко розпадатися. У ролі Діани — австралійська актриса Елізабет Дебікі, зірка стрічок "Великий Гетсбі" та "Тенет". Принца Чарльза грає Домінік Вест — ви пам’ятаєте його за серіалом "Коханці".

Реклама

Цікаво, що навколо ролі Діани в новому сезоні "Корони" вже точаться суперечки. Так, у листопаді минулого року Джемайма Хан, близька подруга Діани, оголосила, що розірвала зв’язки із серіалом після того, як вирішила, що Netflix не зміг поставитися до зображення Діани "так шанобливо та співчутливо, як я сподівалася". Хан стверджувала, що погодилася підтримати шоуранера Пітера Моргана в написанні сценаріїв, тому що "для мене було дуже важливо, щоб останні роки життя мого друга були зображені точно й зі співчуттям", але згодом попросила прибрати із серіалу все, що було знято на основі її спогадів.

За даними газети The Sunday Times, подруга Діани Джемайма Хан і сценарист Пітер Морган підготували сценарії, які торкалися стосунків Діани зі спадкоємцем Harrods Доді Фаєдом, який загинув в автокатастрофі разом з Діаною 31 серпня 1997 року, а також її суперечливої ​​появи в 1995 році в програмі Panorama та її стосунків з кардіохірургом Хаснатом Ханом. Що ж, уже 9 листопада побачимо, як саме покажуть у п’ятому сезоні принцесу Діану та найскладніший період у її житті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.