До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів з Раяном Рейнольдсом

Раян Рейнольдс — один з найцікавіших акторів Голлівуда. Уродженець Канади вперше домігся успіху в комедії 2002 року "Король вечірок", після того як почав кар’єру в невеликому серіалі "Два хлопці, дівчина й піцерія". Найпрекрасніше в Раяні — це його неймовірно послідовна трансформація на екрані й поза ним, яку ми відстежуємо в цьому матеріалі.

"Освідчення", 2009

Райан Рейнольдс и Сандра Буллок в фильме Раян Рейнольдс і Сандра Буллок у фільмі "Освідчення", 2009

Якщо є ромком, який можна дивитися знову й знову, то це "Освідчення". Коли трудоголіку Маргарет (Сандра Буллок) загрожує депортація із США за прострочену візу, вона змушує свого помічника Ендрю (Раян Рейнольдс) одружитися з нею. Результат цієї історії — веселий і зворушливий, а хімія між головними акторами занадто гарна, щоб не оцінити цей фільм.

Реклама

"Похований живцем", 2010

Райан Рейнольдс в фильме Раян Рейнольдс у фільмі "Похований живцем", 2010

Щоб захопити публіку на 95 хвилин однієї сценою, потрібно бути надзвичайно талановитим актором. Чимало глядачів вподобали Раяна Рейнольдса завдяки ромкомам, "Похований живцем" — один з тих андеграундних шедеврів, який незаслужено не помічають в огляді багатогранної й успішної кар’єри актора. Цей клаустрофобний жах зосереджений навколо страхітливої ​​перспективи: що, якби ви одного разу прокинулися й виявили, що поховані живцем за абсолютно загадкових обставин лише зі стільниковим телефоном з обмеженим обслуговуванням і майже розрядженою батареєю як єдиним шансом на порятунок.

"Прогулянка по Міссісіпі", 2015

Бен Мендельсон і Раян Рейнольдс у фільмі "Прогулянка по Міссісіпі", 2015

Хоча Раян Рейнольдс і режисери Анна Боден і Раян Флек ("Капітан Марвел"), мабуть, найвідоміші завдяки своїм фільмам про супергероїв, їхня перша (і на сьогодні єдина) співпраця відбулася ще до випуску найбільших їхніх блокбастерів. І вона не мала геть нічого спільного із супергероїзмом. Ігнорована драма 2015 року "Прогулянка по Міссісіпі" — це одна з їхніх найкращих спільних робіт.

"Жінка в золотому", 2015

Хелен Миррен и Райан Рейнольдс в фильме Гелен Міррен і Раян Рейнольдс у фільмі "Жінка в золотому", 2015

Ця неймовірна біографічна драма заснована на реальній історії Марії Альтман (її чудово зіграла Гелен Міррен), літньої єврейської втікачки, яка звернулася до австрійського уряду з проханням повернути твори мистецтва, які належали її родині. Перетворення Раяна на молодого юриста Ренді Шенберга, який вів її справу, дійсно вражає — і давайте просто скажемо, що він і Гелен чудово грають разом.

"Дедпул", 2016

Райан Рейнольдс в фильме Раян Рейнольдс у фільмі "Дедпул", 2016

Коли "Дедпул" вийшов на екрани в 2016 році, він побив рекорди касових зборів і став поворотною точкою в кар’єрі Раяна. У фільмі Рейнольдс грає головного героя Вейда Вілсона, що полює на людину, через яку став мутантом. Результат невтішних експериментів — гротескно спотворене обличчя, цілющі здібності й жага помсти Вейда.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.