До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рейчел Вайс зіграє Елізабет Тейлор

Рейчел Вайс зіграє Елізабет Тейлор у майбутньому байопіку "Особливі відносини" (Special Relationship). Сюжет оповідатиме, як Тейлор перетворилася з акторки на активістку.

Елізабет Тейлор

Історія зосередиться на дружбі акторки і її асистента Роджера Уолла. Сценаристом картини став лауреат премії "Оскар" Саймон Бофой ("Мільйонер з нетрів"), а режисерами – жіночий дует Bert & Bertie ("Troop Zero").

Реклама

Елізабет Тейлор – ікона Голлівуду. Вона відома не лише своїми ролями, а й гламурним життям і, безпосередньо, кількістю своїх шлюбів. Крім цього, акторка була відомою активісткою і відіграла важливу роль у боротьбі зі СНІДом. Зокрема, через свою діяльність вона найняла Роджера Уолла, гея, який виріс в убогості на гомофобному Далекому Півдні, в середині 1980-х років.

Рейчел Вайс

Вайс же виграла премію Американської кіноакадемії в категорії "Найкраща акторка другого плану" за свою роль у "Відданому садівникові" і була номінована в тій же категорії за роботу у кінострічці "Фаворитка".

"Немає нікого більш легендарного за Елізабет Тейлор, – заявили продюсери стрічки Ієн Каннінґ і Еміль Шерман. – Саймон Бофой написав роль, яка продемонструє гумор і людяність Елізабет, і буде чудово втілена в життя завдяки неймовірному таланту Рейчел Вайс".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.