До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Раян Гослінг і Марго Роббі зіграють Кена й Барбі

Грета Гервінг знімає біографічний фільм про ляльку Барбі. На головну роль у незвичайному байопіку претендувала Емі Шумер, якій довелося відмовитися від проєкту через нестиковки в графіку. Також ходили чутки, що легендарну ляльку зіграє Енн Гетевей. Але на початку 2019 року Марго Роббі заявила, що насправді вона буде грати Барбі.

Марго РоббиМарго Роббі

"Історія набагато глибша й цікавіша, ніж може здатися, — розповіла Роббі британському Vogue про роль. — Люди зазвичай чують ім'я "Барбі" і думають: "Я знаю, яким буде цей фільм", а потім вони чують, що Грета Гервіг пише сценарій і знімає його, й вони змінюють свою думку".

Реклама

Поки що подробиці сюжету стрічки не розголошуються. Але точно відомо те, що фільм буде зосереджений навколо життя ляльки. Вона жила в Барбілленді, але її "вигнали за те, що вона була недостатньо досконала, і вона вирушила шукати пригод в реальному світі".

Райан ГослингРаян Гослінг

Згідно з Deadline, Раян Гослінг — головний претендент на роль Кена — незмінного партнера Барбі. Компанія Mattel вперше представила Кена в 1961 році, і за останні 60 років було випущено кілька десятків різних варіантів ляльки. На вебсайті Барбі він представився як "відданий, надійний, співчутливий" хлопець, який познайомився з Барбі "на зйомках їхнього першого спільного телевізійного рекламного ролика". Очікується, що зйомки фільму почнуться в 2022 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.