До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: яким буде серіал "Сестра Ретчед" — нове творіння Раяна Мерфі

Невтомний продюсер і режисер Раян Мерфі й далі створює гіти для Netflix. Вже у вересні ми побачимо перший сезон серіалу "Сестра Ретчед" — екранізації культового роману епохи бітників "Політ над гніздом зозулі". Netflix поділився першими кадрами зі знімання, де ми бачимо розкішний акторський склад "Сестер Ретчед" — Шерон Стоун, Сару Полсон і Синтію Ніксон. Судячи з фото, на нас чекає ефектний і дуже напружений трилер. Над сценарієм Мерфі працював разом зі своїм давнім партнером Єном Бреннаном (серіали "Голлівуд", "Політик").

"Сестра Ретчед"
Якщо головний герой роману Кізі — Рендел Макмефрі, пацієнт психіатричної клініки, який влаштовує бунт проти медсестри, що керує всією системою, то серіал зосереджений саме на історії медсестри Ретчед. За словами продюсера проєкту Раяна Мерфі, дія серіалу починається в 1947 році й розповість "про еволюцію Ретчед від звичайної медсестри до повноцінного монстра". Ми бачимо амбітну медсестру: її найняла психіатрична лікарня, яка проводить експерименти над людьми. Спершу побожна й симпатична, поступово вона змінюється: молоду жінку захоплюють ці експерименти й у ній прокидається справжній монстр.
Серіал "Сестра Ретчед"
Серіал "Сестра Ретчед"

Багато в чому образ Ретчед ґрунтується на фільмі Мілоша Формана "Політ над гніздом зозулі" 1975 року. За роль медсестри Луїза Флетчер здобула премії "Оскар" і "Золотий глобус". У "Сестрі Ретчед" на нас чекають не менш яскраві акторські роботи. Головну роль грає Сара Полсон, одна з улюблених актрис Раяна Мерфі (вона зіграла в "Американській історії жаху"). Поруч із нею — Шерон Стоун, а також Синтія Ніксон і Джуді Девіс. Нетерпляче очікуємо на прем’єру — вона відбудеться 18 вересня.

Реклама
Серіал "Сестра Ретчед"

Серіал "Сестра Ретчед"
"Сестра Ретчед"

Фото: Vogue.fr (© SAEED ADYANI/NETFLIX)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.