До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перші кадри зі знімання римейку "Пліткарки"

Чудові новини з Нью-Йорка: нині в місті знімають римейк популярного серіалу "Пліткарка". Акторів, що грають у новій інтерпретації серіалу, бачили на сходах Метрополітен-музею — місця, яке найчастіше з’являлося в кадрах оригінальної "Пліткарки". Нагадаємо, саме тут любили обідати головні героїні Серена ван дер Вудсен (Блейк Лайвлі) і Блер Волдорф (Лейтон Містер). На світлинах зображено новий акторський склад — Емілі Алін Лінд, Таві Гевінсон, Томас Доерті, Адам Чанлер-Берат і Зіон Морено. Судячи з кадрів, ми бачимо сцену обіду героїв.

Про сюжет поки відомо мало. Згідно із синопсисом, римейк зосередиться на житті й проблемах наступного покоління підлітків з Верхнього Іст-Сайда. Тільки цього разу всі інтриги й плітки навколо міленіалів обертатимуться в Instagram. Серени ван дер Вудсен, яку грала Блейк Лайвлі, у новій "Пліткарці" не буде — за словами продюсерів, новий час диктує нових героїв: "У наш час немає сенсу вигадувати якусь Пліткарку, яка контролює життя дорослих людей. Це нерозумно й наївно. У цій ідеї було щось справді свіже 10 років тому, але тепер ми всі з вами в якомусь сенсі пліткарі".

Реклама

Новий серіал ми побачимо не раніше ніж наприкінці 2021 року — знімати почали пізніше від запланованого графіка через пандемію. Проте розглянути фото можемо вже тепер. На них видно, що нові герої вдягнені як зразкові модні студенти з Мангеттена: хлопці вбралися в сині піджаки, краватки й штани кольору хакі, а їхні однокласниці доповнили мініспідниці піджаками та куртками. За інформацією Variety, у першому сезоні буде 10 серій, а знімання також пройдуть у Ванкувері й Лос-Анджелесі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.