До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: юна королева Шарлотта у приквелі "Бріджертонів"

Відтоді, як минулої весни на екрани вийшов другий сезон серіалу "Бріджертони", шанувальники ведуть відлік до третьої частини, що буде зосереджена на стосунках Пенелопі та Коліна. Але цього року на нас очікує ще дещо цікаве: це приквел популярного серіалу, який дістав назву Queen Charlotte: A Bridgerton Story — та розповість історію королеви Шарлотти.

Реклама

Ми пам’ятаємо, що екстравагантну правительку в серіалі грає Голда Рошувель, але стало відомо, що ми також побачимо героїню у юному віці — у приквелі її грає дебютантка Індія Ріа Амартейфіо. Перші кадри зі знімань надзвичайно ефектні. Ми бачимо молоду королеву Шарлоту, прекрасно вбрану – у вишитій білій бальній сукні з блискучим сріблястим плащем та головним убором у діамантах. Вона дивиться в камеру з невпевненим виразом обличчя — героїня тільки-но розпочинає новий розділ у своєму житті, який змінить хід історії.

Згідно з синопсисом, Шарлотта приїжджає до Лондона у 17-річному віці — дівчина виросла в маленькому північнонімецькому герцогстві Священної Римської імперії. Попри те, що вона була заручена з королем Георгом проти її волі та ніколи навіть не зустрічалася з ним до дня свого весілля, вони шалено закохалися. Шарлотта посідає своє місце на троні, спричинивши – принаймні в цій версії історії – серйозні суспільні зміни як перша темношкіра королева Великобританії. Однак не все було просто, оскільки насправді психічне захворювання короля Георга почалося майже одразу після їхнього одруження.

До Індії Амартейфіо, яка вже грала невеликі ролі в "Докторі Хто" та "Статеве виховання", доєднаються декілька нових акторів. Це Корі Мілкріст у ролі молодого короля Георга, Мішель Фейрлі в ролі Августи, принцеси-вдови, яка зробить усе можливе, щоб забезпечити добробут свого сина; і Арсем Томас у ролі молодої Агати Денбері, яка використовує Шарлотту, щоб знайти власний шлях у вище суспільство...

Що стосується команди за кадром, то це шоуранерка Шонда Раймс та режисер Том Верік, який працював над такими гітами, як "Анатомії Грей", "Скандал", "Вигадуючи Анну" та "Бріджертон".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.