До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Гоакін Фенікс в ролі Наполеона

Студія Sony Pictures представила перші кадри з нового фільму Рідлі Скотта "Наполеон". Роль культового французького імператора втілює володар премії "Оскар" Гоакін Фенікс, і зважаючи на епічні кадри, перевтілення вдалося. Вже у перших епізодах зображено легендарні битви Наполеона, а також зародження його стосунків з Жозефиною, яка стане для нього не тільки коханою жінкою, а ще й партнеркою та політичним стратегом.

"Наполеон"
"Наполеон"

Реклама

Згідно з сюжетом, ми знайомимося з героєм на початку його шляху, адже фільм розповідає про сходження до слави та влади простого французького офіцера Бонапарта. Велику увагу приділено його стосункам з імператрицею Жозефіною. Її роль втілила британська акторка Ванеса Кірбі, відома за роллю принцеси Маргарет в "Короні".

Одну з центральних ролей виконав також Тахар Рахім ("Пророк", "Змій") — він з'явиться у ролі Поля Барраса, учасника Великої Французької революції, який зіграв особливу роль у сходженні до влади Наполеона. Епічну стрічку (відомо, що в ній знято шість батальних сцен) знімали у Великобританії та на Мальті: Лінкольнський собор в Англії замінив Собор Паризької Богоматері, а форт Рікасолі на Мальті — французький Тулон, де Наполеон здобув свою першу перемогу.

Рідлі Скотт та Гоакін Фенікс
Рідлі Скотт та Гоакін Фенікс

"Наполеон" вийде у світовий прокат 22 листопада.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.