До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перезапуск "Пліткарки" і возз’єднання "Друзів" — на новому стримінговому сервісі HBO Max

HBO Max — один з останніх продуктів стримінгового ринку, який конкуруватиме з Netflix, Hulu й Amazon Prime Video.

Блейк Лайвли в сериале Блейк Лайвлі в серіалі "Пліткарка"

HBO Max починає роботу 27 травня й надасть глядачам доступ до всіх релізів телеканалу HBO, оригінального контенту, серед якого спеціальний випуск "Друзів" і перезавантаження популярної підліткової драми "Пліткарка", а також улюблені шоу мільйонів, на які сервіс має ексклюзивні права. Розповідаємо, що потрібно знати про платформу і що на ній можна подивитися.

Реклама
Що таке HBO Max?

HBO Max — новий потоковий сервіс, який створила компанія WarnerMedia. Контент платформи міститиме як оригінальні продукти, так і програми HBO, Cartoon Network, The CW, Warner Bros. та інших дочірніх компаній WarnerMedia Entertainment.

Який контент пропонує HBO Max?

На HBO Max можна подивитися всі фільми й серіали HBO, а також телешоу й стрічки, які створили Warner Bros. Television, зокрема й такі як "Друзі", "Гра престолів", "Принц з Беверлі-Гіллз", "Гарненькі брехухи", "Доктор Хто", "Теорія великого вибуху" і "Світ Дикого Заходу". До представлених фільмів увійшли такі блокбастери, як "Диво-жінка", "Зірка народилася", "Шалено багаті азійці", "Джокер" і багато інших.

Дэвид Швиммер, Дженнифер Энистон, Лиза Кудроу в сериале "Друзья"Кадр із серіалу "Друзі"
Яким буде оригінальний контент HBO Max?

Одним з найочікуваніших релізів HBO Max стане спеціальний випуск серіалу "Друзі". Це буде перша телевізійна подія, на яку зберуться актори улюбленого шоу 90-х з моменту його закінчення у 2004 році. HBO Max також працює над створенням нової "Пліткарки".

Анна Кендрик в сериале Love LifeАнна Кендрік у серіалі Love Life

Серед оригінального контенту: серіал Love Life з Анною Кендрік у головній ролі, Expecting Amy — документальний серіал з трьох частин про Емі Шумер, а також режисерська версія фільму Зака ​​Снайдера "Ліга справедливості".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.