До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Область Героїв": трейлер стрічки про відважних волонтерів, що рятували людей на Київщині

З 24 листопада в українських кінотеатрах можна буде побачити стрічку "Область Героїв", яка точно не залишить глядача байдужим. Це перша кінореконструкція реальних героїчних історій простих українців, які цієї весни пережили окупацію на Київщині. Фільм знятий за підтримки Київської обласної військової адміністрації, а кошти від кінопоказу підуть на закупівлю обігрівачів для дитячих закладів.

До фільму "Область Героїв" увійшло кілька реальних історій. У головних ролях — волонтери, які особисто зіграли самих себе. І саме в цьому унікальність цієї кінострічки на основі реальних подій: реальні люди грають самі себе. За кадром у трейлері можна почути голос героїв — волонтерів, які розповідають про пережите. "Мабуть, я ніколи не був так близько до смерті, як цього березня", — каже чоловічий голос за кадром.

Реклама

Команда стрічки присвятила цей проєкт усім волонтерам України, які врятували та продовжують рятувати тисячі життів. Режисер-постановник стрічки — Артур Лерман, генеральний продюсер Олексій Комаровський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.