До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Netflix випускає документальний серіал про стосунки Вікторії та Девіда Бекхемів

4 жовтня на Netflix відбудеться прем'єра документального серіалу "Бекхем". Його режисером став лауреат премії "Оскар" Фішер Стівенс. У чотирьох епізодах він розповідає про шлях Девіда Бекхема, який став британським національним надбанням нарівні з Шекспіром, Черчиллем, "Бітлз" і Гаррі Поттером.

Реклама

У серіалі "Бекхем" можна буде почути про те, як гравець "Інтера" розповідає про свою горезвісну червону картку на матчі проти Аргентини під час Чемпіонату світу 1998 року, що призвело до подальшого вибуття Англії з турніру. Як наслідок, преса знищила Девіда, а в одній газеті на всю сторінку надрукували портрет Бекхема посеред мішені для дротиків, із обличчям прямо в яблучку. "Я не їв, не спав. Це сильно вплинуло на мене", — зізнається футболіст. Він також відверто розповідає про інцидент, коли "напав" на Алекса Фергюсона після того, як менеджер "Манчестер Юнайтед" випадково вдарив черевиком по голові півзахисника — нібито це стало каталізатором того, що Девід залишив команду у 2003 році.

Погляд на життя Бекхема поза футбольним полем зацікавить тих, хто досліджує феномен його стосунків із дружиною Вікторією. У трейлері показані кадри весілля пари, а також сцени сімейного життя з їхніми чотирма дітьми. "Мій менеджер постійно казав, щоб ми тримали наші стосунки в таємниці, — розповідає Вікторія про їхні перші побачення. — І тому ми зустрічалися на автостоянках — і це не так погано, як може здатися".

Бекхеми також розповідають про вплив слави на їхнє життя. Як каже Вікторія: "Це справді весело, коли в місто приїжджає цирк. Якщо ви не клоун в цьому цирку". Проте вона навчилася бути в центрі уваги папараці. "Ти станеш дуже, дуже відомою як завдяки гурту, який ти створиш, так і через чоловіка, за якого ти вийдеш заміж, а потім і завдяки модному бізнесу, який ти запустиш від свого імені, — написала вона в листі до своєї 18-річної версії для британського Vogue за жовтень 2016 року. — Ти призвичаїшся до слави. І хоч не звикнеш до відсутності конфіденційності, ти навчишся використовувати популярність у своїх інтересах. Для хороших речей".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.