До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман запустила онлайн-курс акторської майстерності

Оскароносна акторка Наталі Портман, зірка фільмів "Чорний лебідь" і "Джекі", запустила свій перший онлайн-курс. У цих уроках акторка-самоучка поділиться своїми думками і досвідом, набутим за більш ніж 25-річну кар'єру, включно з тематичними дослідженнями її найбільш знаменитих ролей.

Наталі Портман у фільмі "Джекі" (2016)

Онлайн-курс Портман включає 20 різних уроків, безлімітний доступ до яких можна придбати за 90 доларів, і доступний він виключно через провайдера онлайн-освіти MasterClass. Акторка розповість про свої різні підходи до акторської майстерності, в тому числі про те, як вона будує карту персонажа, як готується до ролей, як працює з режисерами, і як визначає нюанси діалекту для різних героїв.

Реклама

"Акторство – це радісний досвід. Це акт співчуття і гри", – сказала Портман у анонсі курсу. "Ви повинні почуватися вільно, щоб бути креативними, пробувати нові речі і робити помилки. Ось як я вчилася. В цьому курсі я рада поділитися тим, що я зібрала за 25 років своєї кар'єри: що спрацювало для мене, те, що я бачила, добре працює для інших, і схеми, які я створила, щоб допомогти собі".

Наталі Портман знялася у більш ніж 40 фільмах, від картини Люка Бессона "Леон" 1994 року, де вона з'явилася всього в віці 10 років. Вона здобула світову популярність, коли зобразила королеву Амідалу у трилогії фільмів "Зоряні війни". Випускниця Гарварда отримала також премію "Оскар" і "Золотий глобус" за роль у психологічному трилері Даррена Аронофскі "Чорний лебідь" (2010), і також номінації на "Оскара" за ролі у "Джекі" (2016) і "Близькість" (2004).

Наталі Портман у фільмі "Чорний лебідь" (2010)

Портман "ставиться до кожної ролі з лютістю і артистизмом, який просто робить її однією з найкращих акторок свого покоління – і вона зробила це без формального навчання", – заявив співзасновник і генеральний директор MasterClass, Девід Рожьє. "Жоден інший клас не занурює в ремесло так, як її".

Заснована в Сан-Франциско платформа MasterClass, яку запустили 2015 року, займається розробкою і продажем онлайн-класів під керівництвом знаменитостей. Так, контракти з компанією також підписали Мартін Скорсезе, Рон Говард, Спайк Лі, Джоді Фостер й інші.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.