До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман та Джуліанна Мур у фільмі "Травень, грудень"

Цього року в Каннах відбудеться кілька яскравих прем'єр "Вбивці місячної квітки" Мартіна Скорсезе, "Астероїд-Сіті" Веса Андерсона, історична драма Firebrand з Джудом Лоу та Алісією Вікандер. Але новий фільм Тодда Гейнса залишається одним з найбільш очікуваних. "Травень, грудень" емоційна драма, яка розповідає історію двох яскравих жінок, яких грають Джуліанна Мур та Наталі Портман.

Реклама

У центрі фільму — жінка на ім'я Грейсі, чий роман із її учнем, молодшим за неї на понад два десятиліття, спричинив скандал та охопив всю країну. Через багато років подружня пара готується відправити своїх дітей до коледжу, але в цей час у їхньому житті з’являється кінозірка (Наталі Портман), що хоче краще зрозуміти їхню сім’ю, перш ніж вона зніметься у фільмі про них. Коли кожен з героїв намагається осмислити своє минуле, емоції зашкалюють, і пекло загрожує вирватися на волю.

Кадр з фільму "Травень, грудень"
Кадр з фільму "Травень, грудень"

Нещодавно Variety представили перший кадр із фільму, на якому видно, як Портман робить нотатки, а Мур дивиться в дзеркало, готуючись наносити макіяж. На фото відчувається напруження між героїнями, адже, за сюжетом, Елізабет (Наталі Портман) викликає сімейну кризу, коли кожен герой змушений зіткнутися з минулим і відчуває, що їхнє життя руйнується.

Враховуючи грандіозний розмах історії, двох оскароносних зірок у головних ролях і послужний список Гейнса, цілком можливо, що в 2024 році "Травень, грудень" отримає купу нагород. Прем'єра стрічки відбудеться на Каннському кінофестивалі, що розпочнеться вже 16 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.