До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лора Дерн і Джефф Голдблюм знімуться у "Світі Юрського періоду 3"

Гарні новини: оригінальний склад культового фільму "Парк Юрського періоду" повертається. 2021 року представлять третю частину стрічки "Світ Юрського періоду", головні ролі в якій зіграють Лора Дерн і Джефф Голдблюм. Новину в своєму Instagram підтвердила сама Лора Дерн.

Лора Дерн, Сем Ніл і Джефф Голдблюм виконуватимуть свої оригінальні ролі в "Світі Юрського періоду" разом з акторами Крісом Праттом і Брайсом Далласом Говардом, – підтвердив режисер Колін Треворроу. "Світ Юрського періоду 3" – шостий фільм у франшизі "Парк Юрського періоду", вихід якого запланований на 11 червня 2021 року.

Реклама
Лора Дерн

Нагадаємо, що перший "Парк Юрського періоду" Стівена Спілберга вийшов 1993 року і став яскравим етапом у використанні комп'ютерних технологій в кіно. Шанувальники вже в захваті від повернення Лори Дерн в ролі професора Еллі Саттлер. Її героїня була кимось на кшталт ікони стилю в оригінальному "Парку Юрського періоду": її безтурботно зав'язана рожева сорочка, шорти кольору хакі і тонкі окуляри мали дуже актуальний і модний вигляд. Можна тільки фантазувати, якими будуть образи Лори Дерн в новому фільмі.

.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.