До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Клаудіа, Лінда, Наомі: трейлер документального серіалу "In Vogue: 1990-ті"

Hulu представили трейлер захопливої документальної стрічки "In Vogue: 1990-ті", яка розповідає про моду 90-х та її висвітлення на сторінках журналу Vogue. У першому трейлері можна побачити справжніх легенд модної індустрії: Анну Вінтур,Наомі Кемпбелл, Клаудіу Шіффер, Вікторію Бекхем, Геміша Боулза, Марка Джейкобса, Лінду Евангелісту та інших. У трейлері майбутнього серіалу вони рефлексують про те, чим був період 90-х для модної індустрії: ерою свободи, сексуальності та самоідентифікації.

Реклама

Серіал "In Vogue: 1990-ті" натхнений однойменною серією подкастів Vogue, яка транслювалася в 2020 році та розповідали про найгарячіші моменти епохи і зростання її найбільших зірок. Серед захопливих тем, які будуть розкриті, — народження супермоделей, поширеність гранжу, чарівний гламур Gucci за часів Тома Форда, вибухове зіткнення гіп-гопу та моди, стиль на червоних доріжках та спадщина Джона Гальяно й Александра Макквіна.

Лінда Євангеліста, Сінді Кроуфорд, Наомі Кемпбелл і Крісті Тарлінгтон на показі Versace

Серіал вийде на екрани в розпал модного сезону: перші три епізоди побачать світ під час Тижня моди в Лондоні 13 вересня, а останні три — під час Міланського тижня 20 вересня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.