До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які серіали дивитися в лютому

Чудовий дует Деніела Редкліффа і Стіва Бушемі в серіалі про Бога, який хоче вбити людство, і "Матрійка" – новий хіт Netflix про День бабака, – Vogue.ua розповідає про найцікавіші серіали, які представлять у лютому.

"Чудотворці"
"Матрійка"

Харизматичній рудоволосій Наді виповнюється 36 років, і вона вирушає на типову нью-йоркську вечірку. Там викурює кілька самокруток, веселиться, а по дорозі додому потрапляє під машину і гине, але на ранок прокидається у своєму ліжку. Знову йде на вечірку – і сценарій повторюється, тільки цього разу вона падає зі сходів. Такий собі "День бабака" на новий лад. Цей проект Netflix вже встигли охрестити хітом: в головній ролі – зірка серіалу "Помаранчевий – хіт сезону" Наташа Ліонн, серед шоураннерів – володарка "Еммі" і "Золотого глобуса", Емі Поллер.

Реклама

Прем'єра 1 лютого.

"Брудний Джон"

Шоураннер і продюсер Джеффрі Райнер, співавтор серіалів "Фарґо" і "Коханці", представляє новий серіал, не менш напружений, ніж його попередні проекти. "Брудний Джон" оснований на однойменному подкасті лос-анджелеського журналіста Крістофера Говарда про шахрая і наркомана Джона Мігана. Подкаст преставили 2017 року, він присвячений соціопату і шахраю Джону Мігану, і його відносинам з дизайнером Деборою Ньєлль, з якою він познайомився в інтернеті. У центрі серіалу – Дебора: серіал сфокусований на історії, як пристрасний роман з шахраєм, який видає себе за лікаря, перетворюється в пекло, а донька Дебори, аби захистити себе і матір, вбиває Мігана.

"Стіл шефа" (Shef's Table)

У лютому Netflix покаже шостий сезон свого першого документального серіалу – Shef's Table. Це документальний проект про їжу і гастрономічні традиції світу. За п'ять сезонів серіал встиг розповісти про найзоряніших шефів – наприклад, Массімо Ботура і Рене Редзепі, і їх секрети. Цього року "Стіл шефа" зосередиться на чотирьох шефах з різних континентів: це Машемі Бейлі, шеф ресторану Grey Market в Савані в американському штаті Джорджія, Шон Брокк, який незабаром відкриє новий проект в Теннесі, Асма Кхан, шеф знаменитого ресторану і клубу Darjeeling Express в Лондоні, і Даріо Чеккіні, який управляє кількома м'ясними ресторанами в Панцано в Італії.

Прем'єра 22 лютого.

"Дивне місто"

Успіх серіалу "Чорне дзеркало" не дає спокою багатьом. На сервісі Youtube Originals в лютому покажуть новий проект "Дивне місто", що придумав Джордан Піл, режисер хоррора "Геть". Дія відбувається в майбутньому в дивному місті, де немає середнього класу, а тільки багаті (їх називають The Haves, буквально – "ті, у кого є") і бідні (Have Nots). Продюсери обіцяють, що серіал порушить найгостріші теми сучасної Америки – від залежності від соцмереж до тривог міських жителів.

Прем'єра 13 лютого.

"Чудотворці"

"Бог, я розумію, що останні дві тисячі років були непростими, але у тебе досі стільки фанатів!". Але Бог, якого в новому серіалі "Чудотворці" грає Стів Бушемі, в кризі: він п'є пиво і сумує, бо людство збожеволіло: воює і вбиває. Припинити це він хоче кардинально – за допомогою кінця світу. Врятувати світ можуть тільки ангели – наприклад, юний ангел з відділу прийому молитов у виконанні Деніела Редлкіффа. Для Редкліффа це, по суті, дебют на телебаченні – продюсери кажуть, що блискавично затвердили його на цю роль, тому що у нього незвичайний комічний талант. У дуеті зі Стівом Бушемі він і справді чудовий.

Прем'єра 12 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.