До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Стильні та гарячі Голді Гоун та Курт Рассел у 1980-х

17 березня 73 роки виповнюється голлівудському актору Курту Расселу. 40 із них він прожив разом з акторкою Голді Гоун. Згадуємо першу декаду їхніх стосунків та розглядаємо яскраві образи, які хочеться повторити й сьогодні.

ГолдіГоун та Курт Рассел

Стосунки Гоун і Расселла почалися на зніманнях фільму "Перехрестя" в 1983 році, хоча знайомі вони були дуже давно. Сталося це в юності, коли акторові було всього 16 років, а акторці — 21. Тоді взаємна симпатія не переросла у щось більше, але через 17 років було достатньо одного компліменту, щоб спалахнули справжні почуття. В одному з інтерв'ю Рассел якось розповідав, що приїхав на проби із сильним похміллям, і коли побачив Голді, то зміг лише сказати, що в неї класна фігура. Неочікувано для нього Гоун відреагувала на комплімент. Цікаво, що перші три роки пара приховувала стосунки, хоча їхні спільні фото того періоду можна знайти на просторах інтернету. Про цю історію кохання світ дізнався після виходу на екрани культової комедії "За бортом". Режисер стрічки Гаррі Маршал тоді звернувся до акторів: "У моїй картині ви зіграєте закохану парочку. Так ми хоча б натякнемо Голлівуду, що у вас відбувається".

Реклама
ГолдіГоун та Курт Рассел

Цікаво, але незважаючи на 40-річні стосунки пара досі не в офіційному шлюбі, і саме в цьому вони бачать один із секретів витривалості свого роману завдовжки в життя. У ГолдіГоун та Курта Рассела є спільний син Ваят, а також діти від перших шлюбів — син Бостон від шлюбу Рассела з актрисою СізонГаблі, а також Олівер та Кейт від шлюбу Гоун із музикантом Біллі Гадсоном. До речі, Кейт Гадсон визнавала не раз, що називає Курта Рассела "Па" і вважає його своїм справжнім батьком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.