До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гоакін Фенікс зіграє Наполеона Бонапарта

Два десятиліття тому актор Гоакін Фенікс і режисер Рідлі Скотт працювали разом над створенням історичної драми "Гладіатор", у якій Фенікс грав Коммода. Тепер стало відомо, що вони співпрацюватимуть над новою історичною, кінематографічною історією, де Феніксові дісталася роль людини, спраглої влади.

Хоакин Феникс в фильме  Гоакін Фенікс у фільмі "Гладіатор", 2000

На стадії розроблення перебуває фільм Kitbag, у якому Гоакін Фенікс зіграє Наполеона Бонапарта, французького державного діяча та військового лідера, який був імператором Франції впродовж 1804—1815 років. Сценарій до стрічки підготував Девід Скарпа, автор фільму Скотта 2017 року "Всі гроші світу".

Реклама
Хоакин Феникс в фильме  Гоакін Фенікс у фільмі "Гладіатор", 2000

Назва походить від фрази: "У кожній солдатській сумці захований генеральний штаб" (There is a general's staff hidden in every soldier's kitbag). Фільм описується як "оригінальний і особистий погляд" на хроніку подій, що зображують походження Наполеона Бонапарта і його прихід до влади, причому історія фільтрується через "призму його захопливих і часто нестабільних стосунків" з дружиною Жозефіною. Мета Kitbag — розповісти про військовий геній Наполеона і показати його знамениті битви.

Адам Драйвер на фільмуванні "Останньої дуелі", 2021

Нині Рідлі Скотт закінчує фільмувати стрічку "Остання дуель", у якій знімаються Метт Деймон, Адам Драйвер, Джоді Комер і Бен Аффлек. Він оповідає історію двох чоловіків у Франції XIV століття, що б’ються на смерть після того, як один звинувачує іншого у зґвалтуванні його дружини. Реліз стрічки "Остання дуель" планували на грудень цього року, але через коронавірусну кризу відклали до жовтня 2021 року.

Kitbag знаменує собою ще одну цікаву співпрацю між Рідлі Скоттом і Гоакіном Феніксом. Ідеться про фільм Gucci, який висвітлить хроніку вбивства Мауріціо Гуччі в 1995 році, яке замовила його колишня дружина Патріція Реджіані. Окрім Гоакіна, у стрічці Gucci зіграють Леді Ґаґа, Адам Драйвер, Джаред Лето, Роберт Де Ніро, Аль Пачіно, Джек Г’юстон і Рів Карні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.