До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гантер Шафер в образі Maison Margiela на Берлінському кінофестивалі

Поки модний світ захоплюється появою Зендеї в архівному костюмі Mugler на лондонській прем'єрі "Дюни", маємо ще один яскравий привід для обговорення. Акторка Гантер Шафер з'явилася на Берлінському кінофестивалі, що стартував 15 лютого, в образі з колекції Maison Margiela Couture весна-літо 2024. Шафер та її стиліст Дара Аллен обрали для прем'єри стрічки "Інший чоловік" драпірований сірий кардиган та оливкового відтінку спідницю до підлоги з торочками та акцентними стегнами.

Гантер Шафер

Драматичний образ авторства Джона Гальяно Гантер Шафер поєднала з умовно недбалою зачіскою та макіяжем, акцентом якого стали графічні червоні тіні на повіках. Жодних прикрас або інших аксесуарів, адже цей ефектний театральний ансамбль говорить сам за себе.

Реклама

Цьогоріч 24-річна Гантер Шафер — одна з головних зірок Берлінського кінофестивалю. На кінофорумі вона представляє свою нову стрічку "Зозуля". Горор німецького режисера Тільмана Зінгера розповідає про 17-річну Гретхен, яка проводить канікули разом із сім'єю на курорті. Прибувши на місце відпочинку, вона розуміє, що там не все гаразд. Власне, яскрава та самобутня Гантер Шафер — модель, ЛГБТ-активістка та одна з найперспективніших акторок нового покоління, і грає Гретхен.

Гантер Шафер в Acne Studios

Для пресконференції "Зозулі" на Берлінале Шафер обрала елегантну сукню з пір'ям Acne Studios з колекції весна-літо 2024.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.