До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ель Феннінг і Анджеліна Джолі на зйомках "Малефісента 2"

29 травня в Великобританії почалися зйомки другої частини фентезі "Малефісента". Перший бекстейдж зі зйомок можна побачити в Instagram-акаунті Ель Феннінг. На фото актриса позує з виконавицею головної ролі, Анджеліною Джолі, і з її ефектним головним убором – тими самими знаменитими рогами, обтягнутими шкірою. Анджеліна ж несподівано з'явилася в гостро модних сонцезахисних окулярах в стилі героїв трилогії "Матриця".

Фото: Instagram @ellefanning
Фото: Instagram @ellefanning

Нагадаємо, що перша частина "Малефісенти" з'явилась у прокаті 2014 року і стала римейком діснеївськой "Сплячої красуні" 1995 року. У міжнародному прокаті фільм зібрав більше 800 мільйонів доларів, і 2015 року було оголошено, що Disney знімуть сіквел. Крім Ель Фенніг і Анджеліни Джолі у фільмі знімаються Мішель Пфайфер, Чиветел Еджіофор і Гарріс Дікінсон, зірка серіалу "Траст". Над фільмом працює норвезький режисер Гоакім Роннінґ, автор п'ятої частини "Піратів Карибського моря".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.