До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джуд Лоу в тизері серіалу "Новий Папа"

Це сталося: канал HBO нарешті представив тизер серіалу "Новий Папа" Паоло Соррентіно. Від нього не відвести погляду: новий понтифік у виконанні Джона Малковича гордо крокує Ватиканом у фірмових червоних туфлях, тоді як минулий папа, роль якого у попередньому сезоні виконував Джуд Лоу, звабливо гуляє пляжем серед дівчат у бікіні. Нагадаємо, що прем'єра перших двох серій "Нового Папи" відбудеться вже на Венеційському кінофестивалі, який розпочався 28 серпня.

Перший сезон "Молодого Папи" вийшов 2016 року і зображав ексцентричного понтифіка, який лаявся і курив просто в Ватикані. Його роль майстерно виконав Джуд Лоу, а тепер його замінив Джон Малкович. Режисер серіалу – один з найвідоміших італійських постановників Паоло Соррентіно ("Велика краса", "Молодість"). Другий сезон складатиметься з дев'яти епізодів, а крім Джуда Лоу і Джона Малковича в ньому з'являться Шерон Стоун і Мерилін Менсон. Деталей сюжету поки не повідомляють, але Паоло Соррентіно інтригує, що він продовжить досліджувати "світ сучасного папства".

Реклама

Весь серіал представлять у листопаді.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.