До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий Папа: Джон Малкович в ролі Папи Римського

Цього року Джон Малкович приєднався до серіалу "Новий Папа", сценарій для якого також написав італійський режисер Паоло Соррентіно, який зняв 2016 року "Молодого Папу" з Джудом Лоу в головній ролі. "Новий Папа" стане спін-оффом до першої частини популярного серіалу. Виробництвом серіалу займається телеканал HBO.

dailymail.co.uk

На днях в мережі з'явилися перші кадри Малковича в ролі нового понтифіка, зроблені на знімальному майданчику серіалу "Новий Папа". 64-річний актор з'явився на знаменитому балконі собору Святого Петра у Ватикані в традиційному одязі Папи Римського.

Реклама

Швидше за все, "Новий Папа" стане окремим проектом і не вторитиме першій версії. Крім того, зірка "Молодого Папи", Джуд Лоу, також візьме участь у зйомках. Поки невідомо, яка роль дістанеться акторові. Зйомки "Нового Папи" вже стартували, орієнтовно випуск серіалу планують на листопад 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.