До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дивимося перший трейлер фільму "Джокер. Божевілля на двох"

Режисер Тодд Філліпс представив довгоочікуваний трейлер фільму "Джокер. Божевілля на двох". Перші його сцени переносять нас у психіатричну клініку Аркхем, де, як пам'ятає глядач, ми попрощалися з Джокером (Гоакін Фенікс) у першій частині фільму. Саме там Артур Флек зустрічається з іншою пацієнткою (так, це Гарлі Квінн у виконанні Леді Ґаґи). Після випадкової зустрічі в коридорах в'язниці вони шалено закохуються і планують вирватися, щоб захопити світ.

Реклама

"Я скажу тобі, що змінилося, — каже Джокер у трейлері. — Я більше не один — ось про що ми маємо говорити!" Гарлі Квінн стає музою та напарницею Джокера, і у трейлері ми бачимо, як вона малює собі червоною помадою фірмову усмішку Джокера. Назва нового фільму відсилає до відомого медичного терміну Folie à Deux — він означає ідентичний або схожий психічний розлад, який вражає двох або більше осіб, зазвичай членів однієї сім’ї. Таким чином режисер ніби натякає нам, що психічний розлад Джокера пошириться і на Гарлі Квінн...

Фото: Variety

Нагадаємо, перша частина "Джокера" вийшла 2019 року та стала першим фільмом з рейтингом R, який подолав позначку в мільярд доларів і отримав 11 номінацій на "Оскар", зокрема як найкращий фільм. А Гоакін Фенікс взяв "Оскара" за роль Артура Флека. Друга частина виходить у прокат 5 жовтня 2024 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.