До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Режисер Дем'єн Шазелл знімає новий фільм "Вавилон"

Ми поки не знаємо, кого номінують на "Оскара" 2020 року, але новому фільму "Вавилон" Дем'єна Шазелла, який зняв "Ла-Ла Ленд", вже передрікають "Оскара" 2021-го. З чуток, головні ролі у цій кінострічці виконають Бред Пітт і Емма Стоун, а продюсує фільм Paramount. Дія "Вавилона" відбуватиметься в 1920-ті роки в Голлівуді.

Кадр з фільму "Ла-Ла Ленд"

Історія розвиватиметься в кінці 1920-х, коли завершилась ера німого кіно. Стрічку частково знімуть на основі реальних подій, тому ми побачимо в ній багато історичних персонажів. Якщо участь Емми Стоун підтвердять, вона зіграє у стрічці Клару Боу, секс-символ Голлівуду, яка стала першою голлівудською it-girl. Пітт, за чутками, зіграє вигаданого персонажа, кінозірку німого кіно, якому не вдається пристосуватися до змін. Джерела повідомляють, що його образ ґрунтується на реальній фігурі актора Джона Гілберта.

Реклама
"Людина на Місяці"

Нагадаємо, що 2017 року Дем'єн Шазелл отримав "Оскара" як найкращий режисер за мюзикл "Ла-Ла Ленд". З тих пір Дем'єн випустив "Людину на Місяці" з Раяном Гослінгом у головній ролі. Прем'єра "Вавилона" запланована 2021 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.