До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у вересні

Новий осінній сезон на Netflix не за горами. Нас чекають яскраві прем’єри й довгоочікувані повернення: це і "Паперовий будинок", і "Статеве виховання", і драма про події 11 вересня 2011 року з Майклом Кітоном і Стенлі Туччі.

"Статеве виховання"
"Паперовий будинок"

П’ятий сезон "Паперового будинку" стане одночасно й останнім. Він вийде у двох частинах — 3 вересня і 3 грудня. Напевно, найголовніша новина в тому, що в п’ятому сезоні повернеться Берлін (найімовірніше, знову лише в спогадах, але... хто знає). Про це актор Педро Алонсо дав знати у своєму інстаграмі. Актор Аларо Морте, який грає Професора, також повідомив, що повернеться в п’ятому сезоні — куди ж без нього: "Я повернувся. Професор повернувся". Але також у п’ятому сезоні нас чекають нові обличчя. Одну з ключових ролей у новому сезоні зіграє Мігель Анхель Сілвестрі, зірка серіалу Netflix 'Sense8'. За попередньою інформацією, персонаж Мігеля стане головним лиходієм і супротивником банди в останньому сезоні.

Реклама

3 вересня

"Скільки коштує життя?"

Майкл Кітон і Стенлі Туччі грають головні ролі в драмі Worth, присвяченій подіям 11 вересня 2011 року в Америці. Герой Кітона — адвокат Кеннет Фейнберг, який має визначити суми компенсації родичам загиблих у теракті в баштах-близнятах. Але його ставлення до роботи змінює знайомство з героєм Туччі, у якого в теракті загинула дружина. Фільм ґрунтується на історії реальних героїв. Прем’єра "Скільки коштує життя?" відбулася на кінофестивалі Санденс торік.

3 вересня

"Статеве виховання"

У третьому сезоні "Статевого виховання" в школі Мурдейл з’явиться нова директорка — Гоуп Геддон (зірка серіалу "Дівчата" Джемайма Керк). За сюжетом, героїня Джемайми Керк — колишня учениця школи Мурдейла, що повернулася до своєї альма-матер з наміром відновити її колишню славу. Тим часом Отіс (Аса Баттерфілд) і його друзі переймаються підлітковими секс-експериментами. Ерік (Шуті Гатва) і Адам (Коннор Свінделлс) тепер офіційно пара, а Мейв (Емма Маккі) досі не отримала того самого голосового повідомлення. Водночас мама Отіса, психотерапевтка Джин (у виконанні Джилліан Андерсон), при надії.

17 вересня

"Кейт"

"Безжальну злочинницю отруїли. У неї залишилося менш як 24 години, щоб помститися своїм ворогам". Як зрозуміло з опису, "Кейт" — бойовик про сильну жінку, яка мстить своїм ворогам, явно натхнений "феміністичними" екшнами останніх років ("Атомна блондинка", "Безсмертна гвардія"). Режисер — Седрик Ніколя-Троян, який працював над картиною "Білосніжка й мисливець — 2". Знімали стрічку в Японії. У ролях — Мері Елізабет Вінстед і Вуді Гаррельсон.

з 10 вересня

"Опівнічна меса"

Події нового серіалу Netflix у жанрі горору відбуваються на віддаленому острові. Туди приїжджає таємничий священник — і після його приїзду з жителями починають відбуватися дивні й страшні речі. Автор серіалу Майк Фленаган розуміється на страшному кіно — саме він зняв торішній гіт Netflix "Привид будинку на пагорбі". Інтриги серіалу додають слова режисера про те, що сам він був священником, а сюжет ґрунтується на його особистій історії...

24 вересня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.