До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у листопаді

Довгоочікуваний четвертий сезон "Корони", повернення на екрани Софі Лорен і неймовірне перевтілення Емі Адамс у новій стрічці Рона Говарда — серед головних релізів на Netflix у листопаді.

"Корона"
"Корона"

Четвертий сезон "Корони" має бути видатним у сенсі акторських перевтілень. Джилліан Андерсон перетвориться на грізну Маргарет Тетчер, а молода британська актриса Емма Коррін — на принцесу Діану. Уже звичні для нас Олівія Колман, Гелена Бонем Картер і Джош О'Коннор також повертаються на екрани як члени королівської сім’ї. Нагадаємо, що четвертий сезон "Корони" оповідає про події вісімдесятих років, які стали вкрай насиченими для всієї королівської родини — це і одруження принца Чарльза з молодою Діаною Спенсер, якій ще належить завоювати народну любов, і народження двох спадкоємців престолу — Вільяма й Гаррі, і взаємини з Маргарет Тетчер, яка обіймала пост прем’єр-міністра Великої Британії з 1979 по 1990 роки, і складні економічні умови в країні. Переконатися в тому, що Емма Коррін разюче схожа на леді Ді, можна з перших кадрів четвертого сезону.

Реклама
"Все життя попереду"

"Все життя попереду" — перший за останні сім років фільм Софі Лорен. В екранізації однойменного роману Ромена Гарі італійська зірка грає мадам Розу, єврейку, яка пережила Голокост. Роза утримує притулок, у якому живуть діти повій. Одного разу вона бере на виховання з вулиці сенегальського хлопчика Момо, який її пограбував. Так починається їхня незвична дружба. Стрічку зняв син Софі Лорен Едуардо Понті, а сама актриса каже, що це ніжний і проникливий фільм про любов і дружбу.

Voices of Fire: нові голоси госпелу

Документальний музичний проєкт Netflix розповідає про унікальну спільноту — госпел-хор у Гемптон-Роудсі у Вірджинії, де почалася кар’єра Фарелла Вільямса. Головні герої серіалу — сам музикант, а також його дядько, єпископ і керівник хору Єзекіїл Вільямс. Ось уже багато років Вільямс опікується тим, що знаходить нові таланти для хору, які потім стають відомими на весь світ.

"Елегія Гіллбіллі" (Сільська елегія)

"Елегія Гіллбіллі" — автобіографічний роман письменника Джеймса Ванса, який зворушливо розповідає історію трьох поколінь однієї бідної американської сім’ї в Коннектикуті. За екранізацію популярної книги взявся Рон Говард, дворазовий лауреат премії "Оскар", у фільмографії якого такі стрічки, як "Ангели й демони", "Код да Вінчі" і "Хан Соло. Зоряні війни". У його версії це похмуре, глибоке й дуже реалістичне кіно з блискучим акторським складом. Невпізнавана Емі Адамс (тільки погляньте на світлину) і Гленн Клоуз грають хистку мати й життєрадісну бабусю Ванса, які формують його дитинство й просувають Ванса до кращого майбутнього...

Колекція фільмів із Жан-Полем Бельмондо

16 фільмів Жан-Поля Бельмондо, які вийшли в період з 1961 по 1985 роки, стануть доступні в каталозі Netflix (який, до слова, все більше і більше поповнюється французькою класикою). Список містить такі культові стрічки, як "Картуш", "Страх над містом", "Професіонал"... і це лише деякі з них. Чому б не влаштувати собі вечір імені легендарного французького актора?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.