До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про серіал "Дев’ять зовсім незнайомих людей" з Ніколь Кідман

Уже 18 серпня Hulu випускає драму "Дев’ять зовсім незнайомих людей" — трилер від авторів популярного серіалу "Велика маленька брехня". Роль головної злочинниці, судячи з усього, цього разу дісталася Ніколь Кідман. Розповідаємо все, що відомо про серіал.

Сюжет

"Дев’ять зовсім незнайомих людей" — адаптація однойменного роману письменниці Ліани Моріарті, авторки "Великої маленької брехні". Ліана Моріарті вміє тримати в напрузі своїх читачів. У книзі події відбуваються в Tranquillium House — дорогому спа-курорті в глушині Австралії. Туди приїжджають дев’ять втомлених людей — у пошуках релаксації та щоб розібратися зі своїми проблемами. Одна з умов — всі учасники ретриту мають відмовитися від спілкування із зовнішнім світом, щоб почати нове життя. Попрощавшись зі смартфонами, планшетами та 5G, тепер вони житимуть за новими правилами господині готелю, якоїсь загадкової Маші (Ніколь Кідман).

Реклама

Згодом з’ясовується, що гуру досить дивна, і її вправи на розслаблення теж. У стислому, але напруженому тизері, представленому Hulu й Amazon Prime, атмосфера стає дедалі напруженішою з кожною секундою, підігріваючи цікавість глядачів.

Фото: vanityfair.com.
Ніколь Кідман

Після успіху "Великої маленької брехні" Ніколь Кідман повертається до напруженої естетики Ліани Моріарті. Цього разу австралійська актриса грає не матір з багатого передмістя, а своєрідну гуру. А крім того, Кідман також є співпродюсеркою серіалу. До слова, це вже її третя робота з Девідом Е. Келлі — режисером і шоуранером, який стоїть за такими гучними проєктами, як "Велика маленька брехня" і "Відіграти назад".

Для ролі Маші, яка орудує спа-готелем, Ніколь Кідман перетворилася на німфу-гіпі: вона ходить босоніж по траві, має кучеряве волосся, носить довгу білу сукню й розмовляє м’яким, вкрадливим голосом. Знімали серіал минулого року в період між локдаунами, у рідній для Ніколь Кідман Австралії.

Акторський склад

Товариство Ніколь Кідман у серіалі склали чудові актори. Зокрема, учасників ретриту, які приїхали в Австралію в пошуках гармонії та заспокоєння, грають такі актори: Мелісса Маккарті виконала роль письменниці Френсіс; Люк Еванс зіграв Ларса, що має залежність; Майкл Шеннон — чоловіка, що втратив дитину; Самара Вівін — Джессіку, залежну від пластичної хірургії; Реджина Голл — розлучену домогосподарку, Боббі Каннавле — пенсіонера Тоні.

Фото: vanityfair.com
Хто біля керма

Творець серіалу — досвідчений шоуранер Девід Е. Келлі, який у 1990-ті стояв за популярним юридичним серіалом "Закони Лос-Анджелеса", а 2017 року придумав для HBO "Велику маленьку брехню" — гламурний і драматичний серіал про скелети в шафах і сім’ях багатих та успішних людей. Натхнений успіхом "Великої маленької брехні" (а це вісім премій "Еммі" і чотири "Золоті глобуси"), у 2018 році Келлі прийшов зі сценарієм свого нового проєкту до Ніколь Кідман — і згодом з’явився серіал "Відіграти назад", один з найуспішніших проєктів 2020 року.

Режисер нового серіалу — володар премії кінофестивалю "Санденс" Джонатан Левайн ("Життя прекрасне", "Тепло наших тіл"). Hulu випускають "Дев’ять зовсім незнайомих людей" вже 18 серпня — чекаємо нетерпляче.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.