До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що відомо про новий серіал "Білий лотос"

12 липня на сервісі oll.tv відбудеться прем'єра комедійного серіалу "Білий лотос". Розповідаємо, чому варто подивитися новий потенційний ґіт HBO.

"Білий лотос"

Дія нового серіалу відбувається на розкішному гавайському курорті. Серед ідилічних тропічних пейзажів відпочиває група гостей, один ексцентричніший за іншого: яскрава блондинка "в горі", яка приїхала на Гаваї, щоб розвіяти прах матері; пара молодят, чиїм відпочинком опікується турботлива мама нареченого — класичного невротика; ексцентрична кар'єристка — глава великої косметичної компанії, яка у відпустці нервово готується до робочих зум-коллів, переставляючи все в номері за фен-шуєм і змушуючи не на жарт страждати своїх дітей і сором'язливого чоловіка. Ідилія триватиме недовго — як свідчить синопсис, "з кожним днем ​​у житті цих бездоганних мандрівників, веселих співробітників готелю і в самому готелі з'являється дедалі більше похмурої складності..."

Реклама
"Білий лотос"

Як ви вже зрозуміли з опису, "Білий лотос" — це соціальна сатира. Автор серіалу — американський режисер і продюсер Марк Вайт, з проєктами якого ви точно знайомі: це "Бухта Доусона", серіал "Просвітлена" з Лорою Дерн, фільм "Статус Бреда" з Беном Стіллером. Марк Вайт має репутацію майстра комедій. Так, його найпопулярніший проєкт — серіал "Просвітлена" , що розповідає історію про жінку, яка, переживаючи нервовий зрив, вирушає в реабілітаційний центр, а повернувшись додому оновленою та відпочилою, не може налагодити взаємини з родиною — не раз входив у списки найкращих серіалів 2010-х років. До слова, частина дії "Просвітленої" відбувається на Гаваях — як і дія нового серіалу "Білий лотос".

"Білий лотос"

У новому серіалі HBO зібралися зірки комедійного жанру. Це Олександра Даддаріо (серіал "Чому жінки вбивають"), Сідні Свіні ("Ейфорія"), а також Дженніфер Кулідж, відома всьому світу як мама Стіфлера завдяки суперпопулярному фільму 2000-х "Американський пиріг". У новому серіалі вона грає ексцентричну дівчину, яка приїжджає на Гаваї з прахом матері у валізі і наймає човен, щоб вирушити в море і розвіяти прах. "Подати алкоголь і сири"?, чемно запитує її метрдотель. "Звісно!", бадьоро відповідає героїня Дженніфер Кулідж.

Тих, хто цього літа ще не був у відпустці і тільки збирається, "Білий лотос" порадує своєю яскравою тропічною картинкою. Зйомки серіалу проходили на Гаваях у минулому році, а основна дія відбувається в готелі Four Seasons Resort Maui на курорті Вайлеа. Серіал складається з шести серій, їх покажуть на HBO 11 липня, але західна преса вже встигла подивитися серіал і розсипалася в компліментах "Білому лотосу". Так, Variety написали, що серіал "спритно пронизує своїми гострими голками відразу кількох жанрів і досліджує людські пороки егоцентризм, матеріалізм і егоїзм".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.