До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч і Том Голланд у трейлері фільму "Війна струмів"

Компанія 101 Studios випустила новий трейлер до фільму про драматичне протистояння "електричних титанів" Томаса Едісона, Ніколи Тесли і Джорджа Вестингауза, яке увійшло в історію як "війна струмів".

Бенедикт Камбербетч у фільмі "Війна струмів"

"Війна струмів" – це історична драма, яка розповідає про роботу Томаса Едісона (Бенедикт Камбербетч) у період, коли він намагається застосувати свій винахід, щоб освітлити Мангеттен. Однак його спробам стають на заваді Джордж Вестингауз (Майкл Шеннон) і його партнер Нікола Тесла (Ніколас Голт), які змагаються з винахідником за допомогою власного змінного струму Тесли.

Реклама
Майкл Шеннон у фільмі "Війна струмів"

З трейлеру зрозуміло, що фільм не поскупився на драматизацію історичної ворожнечі вчених. У тизері Едісон каже: "Це битва найвидатніших умів Америки", а Вестингауз повчає: "Якщо ви хочете, щоб вас запам'ятали, все просто: стріляйте в президента. Але якщо ви волієте мати те, що я називаю спадщиною, ви залишаєте світ у кращому стані, ніж той, в якому ви знайшли його".

Бенедикт Камбербетч у фільмі "Війна струмів"

Стрічку створив сценарист Майкл Митник і режисер Альфонсо Гомес-Рехон. Прем'єра "Війни струмів" минула на кінофестивалі в Торонто ще 2017 року. Тоді фільм оточили негативні відгуки критиків. Дистриб'ютором картини виступила компанія Гарві Вайнштейна The Weinstein Company, але після скандалу з продюсером, пов'язаного із сексуальними домаганнями, прокат картини довелося відкласти на невизначений термін.

Однак наступні два роки Гомес-Рехон вніс істотні зміни в початкову стрічку: змінив музичну партитуру фільму, скоротив його тривалість і додав нові сцени. Зрештою, фільм придбала недавно заснована 101 Studios. Світова прем'єра кінострічки запланована на 26 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.