До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про Анну Делві знімуть документальний серіал

Про життя німецької шахрайки Анни Делві знімуть ще один серіал — документальний. У лютому на Netflix відбулася прем’єра шоу "Вигадана Анна" з Джулією Гарнер у головній ролі. Його сюжет ґрунтується на реальних подіях та оповідає про злочини Анни Сорокіної і те, як вона ошукала порядне товариство Нью-Йорка. Тепер компанія Bunim/Murray Production готує документальний серіал, у якому досліджує наступний етап життя Делві.

Джулия Гарнер в сериале Джулія Гарнер у серіалі "Вигадана Анна", 2022

Сорокіна потрапила до в’язниці за свої злочини у 2019 році та вийшла на волю 2021-го. Нині вона перебуває під вартою імміграційної влади США, очікуючи на розгляд своєї справи щодо простроченої візи. Вже отримавши виплату в розмірі 320 000 доларів від Netflix за права на власну історію, 31-річна Сорокіна дістане додатковий гонорар від Bunim/Murray Production за участь у документальному проєкті, назви якого поки не розголошують.

Реклама

"Історія Анни триває. Ми розробляємо з нею цей проєкт уже кілька місяців. За цей час ми спілкувалися з нею незліченну кількість разів телефоном і за допомогою відеодзвінків. Вона складний і захопливий персонаж, і ми нетерпляче очікуємо можливості розповісти про наступний етап її життя", — сказав Майкл Дрісколл, керівник документального проєкту про Анну в Bunim/Murray Productions.

На початку лютого 2022 року Анна Сорокіна знову почала публікувати дописи та світлини у своєму Instagram. В описі її профілю тепер зазначено: Reinventing Anna/Professional Defendant ("Наново винайдена Анна/Професійна Підсудна"). У своїх дописах Анна поділилася матеріалами ЗМІ, написаними про неї, а також знімком Джулії Гарнер, яка зіграла її в серіалі Netflix "Вигадана Анна".

"Річ у тім, що я ні про що не шкодую, — сказала Сорокіна в інтерв’ю The New York Times із в’язниці незабаром після її засудження. — Я б збрехала вам, всім іншим і собі, якби сказала, що шкодую про що-небудь. Моїм мотивом ніколи не були гроші... Я прагнула влади". В одному з останніх інтерв’ю для The New York Times, яке Делві опублікувала у себе в Instagram, вона розповіла про період, проведений у в’язниці, а також про дружбу з актрисою Джулією Фокс.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.