До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів квітня

Кері Расселл у напруженому політичному трилері "Дипломатка", чарівна Елізабет Олсен в ролі ревнивої вбивці із сокирою та історична драма про порятунок художників під час Другої світової війни — серед найочікуваніших серіалів квітня.

"Хороші матері"

Реклама

Британсько-італійський кримінальний серіал про трьох жінок, які народилися в найсмертоноснішому та найбагатшому з італійських мафіозних кланів і наважилися на те, аби постати та зруйнувати його зсередини. Допомагає їм у цьому прокурорка Анна Колаче, яка, щойно прибула до Калабрії, відчула: щоб перемогти легендарний клан Ндрангета, їй потрібно зосередитися на жінках...

5 квітня

"За океан"

Події відбуваються в 1940 році в Марселі. Двоє американців та їхні союзники планують операцію з порятунку художників і письменників, які біжать з Європи під час Другої світової війни (серед них були Макс Ернст і Марсель Дюшан). Це екранізація популярного роману Джулі Оррінгер "The Flight Portfolio", який розповідає реальну історію Другої світової війни, яку ви, скоріше за все, не чули. Головний герой серіалу — Варіан Фрай, американський журналіст, який прибуває до Франції в 1940 році та створює Комітет надзвичайного порятунку.

7 квітня

"Маленькі прекрасні речі"

В центрі історії — письменниця Клер (Кетрін Хан), яка неохоче погоджується на пропозицію давнього друга вести колонку в популярній газеті. Клер переживає проблеми в особистому житті і у цей період погоджується відповідати на листи читачів та давати їм поради з приводу різних життєвих ситуацій. В основі серіалу — однойменний бестселер американської письменниці Шеріл Стрейд ("Дика"), який вона написала за мотивами власного досвіду, адже дійсно з 2010-го до 2012-го вела колонку під псевдонімом Dear Sugar в газеті The Rumpus.

7 квітня

"Останнє, що він мені сказав"

Мінісеріал розповідає про Ханну (Дженніфер Гарнер), яка має налагодити стосунки зі своєю 16-річною падчеркою Бейлі, щоб дізнатися правду про те, чому її чоловік загадково зник. Серіал заснований на однойменному бестселері Лори Дейв, його продюсери — Різ Візерспун та Дженніфер Гарнер.

14 квітня

"Дипломатка"

Кері Расселл, зірка стрічок "Август Раш", "Планета мавп" та "Місія нездійсненна", грає амбітну дипломатку Кеті Вайлер, яка поєднує свою нову позицію посла США у Великій Британії та бурхливий шлюб із політичною зіркою... За сюжетом, уряд Сполучених Штатів залучає героїню на посаду посла США в Сполученому Королівстві в розпал міжнародної кризи, що різко змінює її життя. Шоуранерка цього політичного трилера — Дебора Кан, яка працювала над популярними серіалами "Батьківщина" та "Західне крило".

20 квітня

"Зв'язані до смерті"

Римейк культового фільму жахів Девіда Кроненберга 1988 року. Рейчел Вайс грає Елліот і Беверлі Ментл, близнючок-гінекологинь, які мріють модернізувати медицину та починають небезпечний експеримент над вагітними жінками. У фільмі Кроненберга цю роль блискуче грав Джеремі Айронс. Шоураннерка серіалу — Еліс Бірч, сценаристка гітів "Нормальні люди" та "Спадщина".

21 квітня

"Любов та смерть"

Ця історія сталася 1980 року в передмісті Техаса. Ідеальна на перше око домогосподарка Кенді Монтгомері зі штату Вейлі за допомогою сокири... вбила свою сусідку та подругу Бетті Гор, з чиїм чоловіком у Кенді був роман. Серіал, знятий Девідом Келлі, майстром психологічної драми ("Велика маленька брехня"), розкаже не тільки про сам злочин, але й про його передумови. У ролі Кенді Монтгомері — чарівна і водночас жаска Елізабет Олсен. Автори серіалу кажуть, що "Любов та смерть" — зворотний бік сюжету про американську мрію.
27 квітня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.