До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найцікавіших серіалів березня

Здається, березень стане місяцем зіркових серіалів. На BBC покажуть "Великі сподівання" з неперевершеною Олівією Коулман, Amazon випускають постапокаліптичний трилер з Меріл Стріп, Сієною Міллер та Маріон Котіяр, а онучка Елвіса Преслі, Райлі Ко, зіграє вигадану рокзірку 70-х.

"Дейзі Джонс та The Six"

Реклама

Цей мінісеріал занурить нас в епоху 1970-х та розкаже історію вигаданої співачки Дейзі Джонс і гурту The Six. Псевдобіографічний серіал заснований на бестселері Тейлор Дженкінс Рід та побудований частково на біографії письменниці, а також відсилає до історії відомого гурту Fleetwood Mac. Роль рокзірки Дейзі Джонс, яка, за сюжетом, росте в багатій родині, але не отримує любові й уваги та згодом спрямовує всю свою нереалізовану енергію в творчість, ставши суперзіркою Лос-Анджелеса, зіграла Райлі Кіо — онучка Елвіса Преслі.

3 березня

"Дощові пси"

Оригінальна чорна комедія HBO, яка розповідає про стосунки матері та доньки. У центрі серіалу — Костелла Джонс, талановита письменниця та віддана матір, яка бажає більшого для своєї доньки-підлітка Айріс. Костелла намагається впоратися з проблемами за допомогою друзів: юного гея Селбі та своєї найближчої подруги Глорії, хрещеної матері Айріс. Разом вони утворюють незвичну родину. "Дощові пси" — "надзвичайна розповідь про любов матері до доньки, історія про неблагополучну сім’ю на узбіччі суспільства, яка намагається йти вперед попри все".

6 березня

"Шпигун серед друзів"

Екранізація популярного роману Бена Макінтайра 2016 року — про Кіма Філбі, який увійшов в історію як один з найвідоміших та найуспішніших подвійних агентів в історії. Адже Філбі, що зробив яскраву кар'єру в МІ-6, згодом виявився радянським шпигуном, перейшов на бік Союзу та переїхав у Москву. Події розпочинаються в Англії 1963 року, коли офіцер британської розвідки, агент Ніколас Елліот, дізнається, що його друг і колега Кім Філбі є радянським шпигуном. Окрема перевага серіалу — акторський склад. Роль радянського шпигуна Кіма Філбі грає Гай Пірсі, а офіцера Ніколаса Елліота — Деміен Льюїс.

12 березня

Money Shot: The Pornhub Stories

Документальний серіал Netflix, який розкаже світові правду про Pornhub — зрештою, саме так анонсують його творці. За останні 15 років Pornhub змінив спосіб виробництва та розповсюдження порнографії, дозволивши творцям контенту для дорослих охопити "велику аудиторію, а компанія заробила мільярди доларів, але разом з тим опинилася вплутаною у звинувачення, серед яких матеріали без згоди та торгівля на сайті". Серіал зосередиться саме на скандалах Pornhub і спробує дати відповідь питання, а чи не є ці скандали спробою цензурувати найвідомішу платформу для дорослих? Серіал містить інтерв’ю з акторами, колишніми співробітниками Pornhub та активістами.

15 березня

"Екстраполяції"

"Екстраполяції" — новий восьмисерійний серіал Apple TV+ про неминучий кінець світу. Він, безперечно, має найзірковіший акторський склад серед усіх релізів цього року: Меріл Стріп, Джемма Чан, Маріон Котіяр та Сієна Міллер у головних ролях, Едвард Нортон, Тобі Магвайр та Девід Швіммер в епізодах. Події відбуваються в недалекому майбутньому, де хаотичні наслідки зміни клімату стали частиною нашого повсякдення. У центрі сюжету — вісім історій з усього світу про кохання, роботу, віру та сім’ю, які пов'язані між собою.

Режисер "Екстраполяцій" — Скотт З. Бернс, якого називають майстром моторошних пророчих драм. Саме він у 2011 році написав сценарій до фільму "Зараження" Стівена Содерберга — про таємну епідемію, яка охоплює світ, — ніби передбачивши covid-19.

17 березня

"Рой" (Swarm)

Відомий актор та музикант Дональд Гловер досліджує феномен популярності та одержимості зірками у хоррорі "Рой". Серіал розповідає історію Дре, молодої жінки, яка одержима вигаданою попзіркою (чия творчість і естетика дуже схожі на Бейонсе). "Рой" — це занурення в життя Дре, в її вигаданий фанатський світ і розповідь про те, як це захоплення переносить її в темні, несподівані місця... Головні ролі виконують Домінік Фішбек та Хлоя Бейлісс.

17 березня

"Великі сподівання"

Безумовно, один з найочікуваніших релізів весни — екранізація роману Чарльза Діккенса "Великі сподівання" на BBC, де Олівія Колман взяла на себе роль похмурої міс Гевішем. Для тих, хто пропустив цей твір у шкільній програмі, нагадаємо: "Великі сподівання" — програмний твір Діккенса 1861 року. Історія розповідає про бідного юного сироту на ім’я Піп (його зіграє Фінн Вайтхед, "Дюнкерк"), який починає отримувати гроші від анонімного покровителя, коли йому виповнюється 18 років. Виявляється, його благодійниця — міс Гевішем, "надзвичайно багата і похмура стара леді", яка запросила його відвідати її в будинку Сатіса. Там Піп закохується в її вихованку, Естеллу (Шалом Бруне-Франклін). Проте у Діккенса завжди усе не так, як здається — не насамкінець тому, що міс Гевішем була покинута біля вівтаря багато років тому та має затяжну образу на всіх чоловіків...

Сценарій до серіалу написав лауреат премії BAFTA, письменник Стівен Найт, який раніше екранізував "Різдвяну пісню" Діккенса для ВВС.

26 березня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.