До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 актрис, про яких говоритимуть у 2021 році

Попри те, що пандемія майже позбавила нас червоних доріжок, церемоній і світських подій, зірки й далі спалахують у Голлівуді. А в епоху серіалів і поготів. У нашому списку — сім молодих актрис, про яких говоритиме весь світ у 2021 році.

Урсула Корберо, 30 років

Де ви її бачили: яскрава іспанська актриса грає харизматичну хуліганку Токіо в "Паперовому будинку" (La Casa de Papel) — найпопулярнішому неангломовному серіалі Netflix.

Реклама

Де побачите у 2021 році: у ролі підступної баронеси в "Очах змії" (22 жовтня). По суті, Корберо — суперзірка всюди, крім Америки, хоча глобальний успіх Money Heist і її поява в недавньому кліпі Дуа Ліпи й Bad Bunny неабияк підвищили її авторитет. У бойовиках завжди може бути більше фатальних жінок, спраглих помсти, і Корберо — ідеальний вибір для цього амплуа. Ну й, звісно, нагадуємо, що влітку 2021 року на екрани повертається "Паперовий будинок" — очікуємо на п’ятий сезон нетерпляче.

Полін Шаламе, 28 років

Де ви її бачили: старша сестра Тімоті Шаламе з’явилася цього літа у фільмі "Король Стейтен-Айленда".

Де побачите у 2021 році: Полін Шаламе дебютує на телебаченні в комедійному серіалі "Сексуальне життя студенток" (The Sex Lives of College Girls) за сценарієм Мінді Калінг. Лише за кілька років після того, як її брат перетворився на зірку світового кіно, старша Шаламе і собі заявляє про право на славу за допомогою проєкту HBO Max. Вона грає скромну дівчину з маленького містечка, що потрапила у світ сексуально активних однокласників у престижному коледжі Нової Англії.

Емілі Елін Лінд, 18 років

Де ви її бачили: у фільмі "Доктор Сон" разом з Еваном Макгрегором, торішньому продовженні культового трилера "Сяйво".

Де ви побачите її цього року: в оновленій "Пліткарці" каналу HBO Max. Що ж, повторити успіх серіалу, у якому майже 10 років тому знімалися Блейк Лайвлі та Лейтон Містер, — непросте завдання. Оригінальна "Пліткарка" така ж дорога серцям міленіалів, як і серіал "Секс і місто" попередньому поколінню, тож на сиквел дуже очікують. 18-річна Емілі Лінд з’явиться в ролі Одрі, молодої жінки, що перебуває у тривалих стосунках, і "починає гадати, що може бути там іще".

Томасін Маккензі, 20 років

Де ви її бачили: у драмі про виживання батька й доньки "Не залишати слідів" і оскарівському гіті 2019 року "Кролик Джоджо".

Де побачите у 2021 році: у талановитої новозеландської актриси на 2021 рік заплановано чотири різні фільми. Спочатку "Остання ніч у Сохо" (23 квітня), запальний психологічний трилер, події якого відбуваються в Лондоні за часів свінгувальних 60-х. Потім вона грає головну роль у наступному таємному проєкті М. Найта Ш’ямалана "Старий" (23 липня), імовірно ґрунтованому на графічному романі про групу пляжників, що потрапили в загадкову бухту й починають швидко старіти. Також актриса з’явиться в новому довгоочікуваному фільмі Джейн Кемпіон "Сила собаки" разом з Бенедиктом Камбербетчем і Кірстен Данст.

Тусо Мбеду, 29 років

Де ви її бачили: дівчина добре відома в її рідній Південній Африці, де знялася в популярних серіалах, включно з Is'thunzi та Scandal!

Де побачите у 2021 році: в одному з найочікуваніших серіалів року — "Підземна залізниця" Баррі Дженкінса. Це екранізація однойменного роману Колсона Вайтгеда, який у 2016 році здобув Національну книжкову премію США й "Пулітцера". Мбеду грає головну героїню Кору, юну рабиню з довоєнної Джорджії, яка знаходить справжній підземний хід з рейками й тунелями. Мінісеріал Amazon має стати дуже яскравим дебютом Мбеду перед американською аудиторією.

Олівія Деджонг, 22 роки

Де ви її бачили: австралійська актриса справила враження у фільмі М. Найта Ш’ямалана "Візит", а зовсім недавно знялася в шоу "Спільнота" на Netflix.

Де побачите у 2021 році: у ролі Прісцилли Преслі у фільмі "Елвіс" (5 листопада), над яким працює Баз Лурман. Починаючи зі співпраці з Клер Дейнс у "Ромео + Джульєтта", Лурман завжди славився вмінням відкривати зірок. Його рішення запросити на таку велику роль дебютантку натякає, що Олівія Деджонг перспективна актриса. "Олівія здатна виявити ту глибину, яка зробила Прісциллу іконою для багатьох з нас, — сказав Лурман. — Вона дуже талановита"

Іман Веллані,18 років

Де ви її бачили: найімовірніше, не бачили. Канадська актриса тільки-но закінчила школу.

Де ви її побачите: Disney+ недавно оголосили, що Веллані дебютує в ролі міс Марвел у новому серіалі, заснованому на персонажі з коміксів. Вона зіграє Камалу Ган — дівчинку з Пакистану, яка раптово виявляє у себе надздібності деформувати частини тіла. У такий спосіб Веллані увійде в історію як перша мусульманська супергероїня Marvel. Також дівчина з’явиться у фільмі "Капітан марвел-2". Новина викликала радісну реакцію в соціальних мережах.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.