До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 нових детективних серіалів, які ми пропустили

Детективи – жанр, який завжди захоплює з головою: завдяки непередбачуваному сюжету, рівню напруги та яскравій акторській грі. В нашій добірці – кілька нових детективних серіалів, які вас не залишать байдужими.

"Дівчина з Плейнвілля"

"Кларк" (Clark)


Неймовірні пригоди Кларка Влофссона, скандальні злочини якого породили термін "Стокгольмський синдром". Цей швецький серіал за мотивами життя й кар’єри сумнозвісного швецького гангстера Кларка Олоффсона та його автобіографії. Автори серіалу кажуть, що це буде дуже цікаво: "Це ультражорстка, дотепна, емоційна, реальна й сюрреалістична біографія, щоб помітити назву Стокгольмський синдром, але йдеться не лише про пограбування Норрмальмсторга...". В головній ролі – харизматичний актор Білл Скарсгаард.

Реклама

"Яскраві дівчата" (Shining)

Довгоочікувана екранізація бестселера Лорен Б'юкес 2013 року. Це моторошна історія співробітниці газети (Елізабет Мос), яка зазнає жорстокого нападу маніяка, але виживає. Заручившись підтримкою колеги-журналістки, вона починає шукати маніяка – і з'ясовує, що це ґвалтівник та серійний убивця, що подорожує в часі... Зірка серіалу "Розповідь служанки" не лише зіграла головну роль, а й стала режисеркою кількох серій.

"Частини її" (Pieces of her)

Ще одна яскрава драматична історія про жінку, яка хоче знати правду. Енді стає свідком того, як її мати Лора (блискуча Тоні Коллетт), хвора на рак, протистоїть злочинцю – перерізавши йому горло. Після цього Енді починає цікавитись минулим своєї матері. Де, звісно, знаходить неприємні таємниці… Серіал, який варто подивитися як мінімум через небанальний сюжет.

"Лінкольн для адвоката"

Новий проєкт Девіда Е. Келлі, який зняв наші улюблені серіали "Велика маленька брехня" та "Відіграти назад". Цього разу він адаптує до телеекрану улюблену багатьма історію про блискучого адвоката Мікі Голера, якого в 2011 році грав Мет'ю Маггонагі. Образ адвоката втілює Мануель Гарсіа-Рульфо. Мікі Голер, який опинився поза грою після аварії, береться за справу про вбивство, щоб повернутися в стрій і за кермо фірмового "Лінкольна"

"Дівчина з Плейнвілля" (The girl from Plainville)

В основі найзахопливіших кримінальних драм майже завжди лежить реальна історія – і реальна драма, що сталася з реальними людьми. В основі серіалу "Дівчина з Плейнвілля" – історія 17-річної Мішель Картер, яку в 2014 році звинуватили в тому, що вона довела до самогубства свого друга та бойфренда Конрада Роя. Як саме? Через повідомлення, електронні листи і телефонні дзвінки. Дівчину визнали винною в ненавмисному вбивстві. Ель Фаннінг в роли Картер дуже яскрава та переконлива.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.