До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

3 стильні фільми, події яких відбуваються у Мілані

Поки в Мілані триває Тиждень моди, Vogue UA вибрав 3 стильні фільми, в яких чудово передана атмосфера одного з наймодніших міст світу.

"Диво у Мілані", 1951

<b>

Реклама

Неймовірно душевний неореалістичний фільм, знятий у найкращих традиціях прославленого післявоєнного жанру італійського кінематографа, для якого характерні історії про робітничий клас, які часто знімають в реальних, бідних місцях. У фантастичній байці "Диво в Мілані" надприродне представлене у вигляді білих голубів, магічних здібностей, людей на мітлах, що літають, а також у вигляді доброти, щирості і безпосередності головного героя. У центрі сюжету – Тото, колись покинута дитина, яка виросла і живе у знедоленій колонії у нетрях Мілана.

"Рокко та його брати", 1960

<b>

Це історія про п'ятьох братів родом з південної Італії, які з надією знайти краще життя переїжджають на північ країни. Режисер Лукіно Вісконті майстерно сплітає різні історії кожного брата в цілісну картину, що описує життя мігрантів у післявоєнному Мілані. Кохання, сім'я і реалії життя на тлі одночасно тьмяного і красивого Мілана – в фільмі є все: від повсякденної смутності квартир до романтики на вершині Duomo di Milano.

"Валланцаска – ангели зла" / Angel of Evil, 2010

<b>

Гангстерський фільм, події якого відбуваються в 1970-і роки, оснований на біографії відомого міланського бандита Ренато Валланцаска. Ця картина – класична кримінальна італійська історія, де у центрі сюжету історія про Валланцаску і злочинну групу "Банда делла Комасіна", які правили в усіх північних районах Мілана на користь незаконного обігу наркотиків та зброї, а також грабежу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.