До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 захопливих серіалів, які ви могли пропустити цієї весни

У цій добірці — п'ять яскравих релізів цієї весни, які ви могли проґавити: від екранізації популярної книжки Шеріл Стрейд "Прекрасні дрібниці" до драми "Останнє, що він мені сказав" з Дженніфер Гарнер, де її героїня шукає зниклого чоловіка.

"Сварка"

Реклама

Якщо ви любите чорні комедії, то зверніть увагу на цей серіал. "Сварка" — нова робота відомого шоураннера Лі Сон-Джин, дотепна чорна комедія про двох незнайомців, яких пов'язує аварія на дорозі. Денні Чо — підрядник-невдаха з особистими проблемами, а Емі Лау — успішна та самовдоволена підприємиця із красивим життям. Протягом 10 серій ворожнеча поглинає героїв, оскільки їхні життя та стосунки з різними людьми раптово переплітаються різними способами. Цікаво, що "Сварка" — возз'єднання акторів та шоураннера Лі Сон-Джин після їхньої спільної роботи, блискучого карикатурного ситкома про антропоморфних пташок "Тука та Берті". Ті, хто бачив його, можуть уявити, який гумор чекає на глядача у "Сварці".

"Прекрасні дрібниці"

Новий серіал Hulu "Прекрасні дрібниці" — історія про письменницю, яка віднаходить себе та своє життя, відповідаючи на листи читачів в газеті. Його спродюсувала компанія Різ Візерспун, яка завжди надає перевагу потужним жіночим історіям — про впевненість у собі та шлях до себе, про підтримку й сестринство та про очікування, які лягають тягарем на плечі сучасної жінки. В основі серіалу "Прекрасні дрібниці" — однойменна книга американської письменниці Шеріл Стрейд, зібрана з колонки порад "Dear Sugar", яку Стрейд вела анонімно в онлайн-журналі The Rumpus впродовж 2010–2012 років. У ролі письменниці Клер — Кетрін Хан, зірка стрічок "Ми — Міллери", "Капітан Фантастік" і "Ножі наголо".

"Останнє, що він мені сказав"

Екранізація ще одного бестселера, який радить у своєму книжковому клубі акторка Різ Візерспун. Головна героїня цього напруженого трилера — успішна жінка Ханна, яка перебуває у щасливих стосунках. Але раптово її чоловік зникає, ймовірно, через фінансові труднощі. Ханна не має відповідей на жодне зі своїх запитань, чоловік лише залишив їй записку із проханням захистити його доньку за всяку ціну. Тепер дует цих жінок має з’ясувати, де він і чому ховається — і захистити себе. Потужна історія про сестринство, знята оскароносним шоураннером Джошем Сінгером, сценаристом популярних серіалів "Західне крило" та "Закон і порядок".

"Сила"

Британський науково-фантастичний телесеріал, знятий на основі однойменного бестселера письменниці Наомі Алдерман. Серіал малює альтернативне майбутнє, в якому всі молоді жінки отримують суперздібність — вражати людей електричним струмом за бажанням. Яким буде світ, в якому жінка здатна відповісти будь-якому кривднику жорстокою та грубою силою? Звучить доволі інтригуюче. У головній ролі — Тоні Коллетт.

"За океан"

Цей стильний серіал Netflix занурює нас у воєнні роки та розповідає історію Варіана Фрая, американського журналіста та співзасновника Комітету з надзвичайних ситуацій, який організував порятунок біженців із окупованої нацистами Франції. Разом зі своїми товаришами він зміг перевезти через Атлантику понад дві тисячі осіб, яких переслідувала влада нацистської Німеччини за часів Другої світової війни. Дія серіалу відбувається в галасливому та колоритному Марселі.

Серед тих, кого рятували Фрай та його команда, були художник Марк Шагал із дружиною, французький поет Андре Бретон, політологиня Ганна Арендт, а також екстравагантний митець Макс Ернст, тож "За океан" — ще й захопливий портрет богемної спільноти у воєнні роки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.