До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у березні

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер у продовженні комедії "Загадкове вбивство", довгоочікуваний новий сезон драми про серійного вбивцю "Ти" та розслідування Netflix, присвячене Pornhub, — серед найцікавіших телевізійних прем'єр березня.

"Ти"

Реклама

Популярний серіал Netflix про скромного менеджера книжкової крамниці та серійного вбивцю Джо Голдберга повертається з четвертим, останнім сезоном. У ньому Джо переїжджає до Лондона, де видає себе за професора літератури Джонатана Мура. З огляду на трейлер, "нова професія" пасує Джо, адже він блискуче веде зі студентами дискусії про Сократа. Але його злочинні та насильницькі нахили нікуди не ділись, тож "професор" починає придивлятися до студенток університету в пошуках нової жертви.

9 березня

"Секс/життя", 2 сезон

На екрани повертається захопливий серіал про чуттєві пригоди Біллі (акторка Сара Шахі), матері двох дітей та хорошої дружини, яка переживає кризу у стосунках з чоловіком та починає згадувати про свої минулі пристрасні романи. У другому сезоні Біллі бореться з новими викликами — і свіжими бажаннями — і жадає зовсім іншого життя. Але чи зможе вона мати все це?

2 березня

"Нічний агент"

Нове шоу для поціновувачів кримінального жанру та серіалів про шпигунів та зрадників. Уважний агент ФБР Пітер Сазерленд, який стежить за лінією зовнішнього зв'язку, одного разу відповідає на дзвінок і потрапляє в епіцентр смертельно небезпечного замовлення за участю "крота" в Білому домі... Тепер агент, звісно ж, має врятувати Америку, тому кидається у відчайдушне полювання на зрадника. Автор серіалу — Шон Раян, сценарист і продюсер, який створив популярні кримінальні фільми та серіали — "Детектив НешБріджес", "Влада закону" та "Щит".

23 березня

Money Shot: The Pornhub Stories

Документальний серіал Netflix, який розкаже світові правду про Pornhub, — зрештою, саме так анонсують його творці. За останні 15 років Pornhub змінив спосіб виробництва та розповсюдження порнографії, дозволивши творцям контенту для дорослих охопити "велику аудиторію, а компанія заробила мільярди доларів, але водночас опинилася вплутаною у звинувачення, серед яких матеріали без згоди та торгівля на сайті". Серіал зосередиться саме на скандалах Pornhub і спробує відповісти питання, а чи не є ці скандали спробою цензурувати найвідомішу платформу для дорослих? Серіал містить інтерв’ю з акторами, колишніми співробітниками Pornhub та активістами.

15 березня

"Нестабільний"

Серіал "Нестабільний" розповідає про успішного айті-підприємця ЕллісаДрагона (Роб Лоу), який намагається відновити свій ментальний стан після смерті дружини. Його син Джексон (Джон Оуен Лоу) повертається додому, щоб допомогти батькові, а також врятувати сімейний бізнес від неминучої катастрофи. Тим часом співробітники Елліса продовжують працювати над технологією, яка потенційно може змінити світ... Унікальність цього серіалу в тому, що батька та сина, які перебувають в непростих стосунках, грають реальні батько і син — актор Роб Лоу та його син Джон Оуен Лоу. За словами акторів, ідея серіалу певною мірою натхнена саме їхніми стосунками.

30 березня

"Загадкове вбивство-2"

Яскравий дует Адама Сендлера та Дженніфер Еністон повертається у другій частині комедії "Загадкове вбивство" (2019). І якщо в першій частині Нік Шпіц та його дружина Одрі стали героями злочинної історії, що трапилася на яхті, то цього разу вони переносяться до Парижа — і знов опиняються в епіцентрі загадкового вбивства. Але тут вони вже розслідують справу як приватні детективи, власники агентства.. Автори стрічки обіцяють, що друга частина буде не менш кумедна, ніж перша.

31 березня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.