До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Парижі відкрили виставку Lagerfeld: The Chanel Shows

Напередодні Паризького тижня моди, що стартує вже 23 вересня, в галереї Royal Monceau відкрили виставку, присвячену найкращим показам Chanel епохи Карла Лагерфельда. У центрі виставки – раніше неопубліковані фотографії британського художника Саймона Проктера, який багато років знімав лаштунки показів Chanel. Він відомий зухвалими, провокаційними, часто сюрреалістичними фотографіями і саме завдяки цьому погляду Карл Лагерфельд впускав Проктера туди, куди був заборонений вхід іншим.

Дружба і співпраця Саймона Проктера і Карла Лагерфельда тривали більше 20 років. На виставці показують великоформатні фото, що відобразили найбільш зворушливі моменти під час підготовки до показів. Саймон Проктер знімав для W Magazine, Vogue, New York Times, брав участь в Арт Базель у Маямі, а його виставки проходять у Гран Пале і Бостонському музеї сучасного мистецтва. У вересні видавництво Rizzoli представить книжку за мотивами виставки, а 26 вересня її можна буде підписати особисто в автора.

Реклама

Виставка Lagerfeld, The Chanel Shows триває в паризькій галереї Le Royal Monceau Raffles з 15 вересня по 30 жовтня.

Фото: © Simon Procter, vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.