До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрилася виставка Влади Ралко "Резерв"

У Київській картинній галереї відкрилася виставка Влади Ралко. "Резерв" – так зветься проект, над яким художниця працювала весь 2017 рік. До епіграфа до виставки винесена фраза з випуску новин: "Відео містіть елементи жорстокості. Перед тим, як показати, ми повинні його обробити", а сама художниця в цьому проекті міркує про буденність, з якої сьогодні ніби витягується все незручне, зайве чи несхоже.

Влада Ралко

У п'яти залах галереї розмістилося понад 20 робіт Влади – масштабних полотен, на яких зображені "зайві" люди. Художниця розповідає, що в основному писала картини на власній дачі за містом, а також в резиденції художників в Каневі. Малювала навколишню дійсність, часто – героїв, яких зустрічала на вулиці: наприклад, замотаних в хустки жінок, які недільним днем йшли до церкви. Влада зізнається, що для неї ця виставка особлива: вперше за довгий час художниця повернулася до живопису олією.

Реклама

Для художниці цей рік обіцяє бути активним. Уже в квітні в Voloshyn Gallery відкриється її виставка "Модний показ". Це роботи 2012-2013 років, частина з них була створена для проекту Vogue & Art, яким український Vogue вітав свою появу в 2013 році. Тоді більше 10 українських художників створили свої обкладинки для журналу – серед них була і Влада Ралко.

Влада Ралко і Олександр Ройтбурд

Виставка "Резерв" триватиме з 28 лютого по 18 березня 2018

<b>Влада Ралко</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.