До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

За лаштунками зйомок календаря Pirelli 2020

Щороку календар Pirelli вражає своїх шанувальників. Кілька років тому він кардинально змінив концепцію: змістив фокус з підкресленої сексуальності на емоційність і характер героїнь. Календар 2020 року присвячений п'єсі Шекспіра "Ромео і Джульєтта", а його автором став легендарний Паоло Роверсі. Фотограф вибрав 8 жінок: Емму Вотсон, Крістен Стюарт, Індію Мур, Кріс Лі, Розалію, Мію Гот, Клер Фой, Яру Шахіді і Стеллу Роверсі, кожна з яких по-своєму інтерпретувала всім відомий образ Джульєтти.

Крістен Стюарт на зйомках календаря Pirelli 2020

Зйомки календаря Pirelli 2020 відбулися в Вероні і Парижі. "Тут немає Ромео, є тільки Джульєтти, які приходять на кастинг, відповідають на запитання і демонструють свою версію цієї класичної і всім відомої героїні, – розповів Роверсі в інтерв'ю американському Vogue. – Ці прослуховування були дуже зворушливими, адже акторки такого рівня можуть зіграти кого завгодно, а тут вони хвилювалися, як початківці".

Реклама
Емма Вотсон на зйомках календаря Pirelli 2020

Кожна з героїнь календаря зробила свій внесок в отриманий образ. Наприклад, Яра Шахіді черпала натхнення в вікторіанській епосі і мала великий мудборд, Крістен Стюарт додала маскулінних нот у цей образ, а Емму Вотсон просто не впізнати в яскравій рожевій сукні і білому головному уборі, який носили у час Шекспіра.

<b>Pirelli2020_Bcstg</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.